24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor rapat News Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Dunchurch Park Hotel mati sewengi: Ora ana telpon, ora ana situs web

Hotel Dunchurch Park

Hotel Dunchurch Park ing Dunchurch, sawijining desa gedhe lan paroki sipil ing sisih kidul-kulon Rugby ing Warwickshire, Inggris, wis mbatalake kabeh nginep, acara perkawinan, lan acara-acara sing bakal maju.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing wayah wengi, saluran telpon hotel ditutup, dadi ora ana komunikasi karo hotel apa tamu utawa media.
  2. Situs web hotel wis ora aktif - mung ilang; ora ana pesen utawa panjelasan pungkasan kanggo tamu utawa publik.
  3. Hotel kasebut durung nate menehi katrangan babagan penjelasan sing mateni cepet iki utawa apa sing nyebabake.

Kabeh Hotel Dunchurch Park sing dikonfirmasi yaiku isih operasional lan durung entuk panrima utawa administrasi.

Juru bicara teka ing media sosial awal minggu iki lan ujar: "Kanthi efek langsung, Dunchurch Park Hotel ora mbukak maneh kanggo masarakat umum, utawa ora bisa nggampangake pesta utawa acara. Nanging, kita operasional sajrone iki lan bisa njlentrehake manawa kita ora nampa panampa utawa administrasi.

"Ing sawetoro wektu, kita kanthi tulus njaluk ngapura amarga ora nyaman sing bakal ditindakake; masalah utawa pitakon babagan pengaruh penutupan kita kudu dikirim lewat email [email dilindhungi] ing ngendi ana anggota tim bakal seneng ngubungi sampeyan kanthi bali. ”

Pesen sing padha iki dikirim menyang Akun Dunchurch Park Hotel ing facebook. Katon wis dikirim jam 2:05. Ing pratelan kasebut, hotel kasebut dikategorikake ing jabatane: "Dunchurch Park Hotel winates sing bisa menehi komentar babagan postingan iki," sing mung bisa diarani, dheweke ora pengin menehi respons marang sapa wae.

Ing Inggris kaca facebook hotel, ana panjaluk saka booker tamu pesta pernikahan sing nekat:

"Halo ????? Napa ora ana sing ngandhani babagan booker pesta ???? Telpon dunchurch Ayo, critakake apa sing bakal terjadi. ”

Gosip babagan panutupan langsung yaiku nalika ana wong sing mangsuli: "Aku wis dikandhani yen dheweke nggawa akeh pengungsi ing hibah pamrentah, iki digawe liwat sawijining karyawan. Dheweke duwe perjanjian 12 wulan karo pamrentah kanggo para pengungsi. ”

Pratelan hotel sing menehi pitakon kudu dikirim lewat email dadi anggota tim "seneng ngubungi sampeyan kanthi bali," ora akurat. Salah sawijining pangguna facebook takon apa ana sing nate nampa pesen telpon utawa email, nulis: "Wis nyoba nelpon lan ngirim email maneh dina iki - isih ora ana apa-apa - apa ana sing kabeneran lunga menyang hotel?"

Saben balesan dikonfirmasi ora ana wangsulan kanthi siji wangsulan: "Ora ana kabeneran karo kita. Kita wis ngirim email, nelpon saben baris, lan wis nyoba koordinator lan ora ana tanggepan utawa nganyari. … Aku ora ngarep-arep nganyari nganti ngarep minggu ngarep. Yen gegayutan karo pesta pernikahan, aku bakal ngubungi sawetara supplier Dunchurch, amarga aku wis entuk informasi lan dhukungan saka dheweke tinimbang aku duwe papan utawa staf hotel! ”

Dheweke misteri terus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Hai, kita ing hiburan jaran edan ditemokake liwat buku pasuryan manawa kabeh pesta pesenan dibatalake. Kita wis telung taun karo DP lan iki dianggep ora seneng karo kabeh wong. Kita teka ing kene kanggo mbantu kabeh pihak pindhah menyang papan liya kanggo ana dina khusus