24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality News Keslametan Pariwisata transportasi USA Breaking News Maneka Warta

Staff American Airlines sing ora duwe campuran sing entuk COVID dhewe

Anggota kru pesawat American Airlines

Kebijakan anyar American Airlines tegese karyawan sing durung divaksinasi sing mudhun karo COVID-19 kudu nggunakake dina gawat dhewe kapan wae sing kudu diluncurake saka kerja. Iki mandhegake cuti pandemi khusus sing wis ditemtokake dening Amerika sawise virus corona pisanan diwiwiti - kanggo sing ora ditrapake, yaiku.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nalika COVID-19 pisanan muncul, akeh perusahaan sing pindhah nggawe cuti pandemi kanggo wong-wong sing ngalami virus corona.
  2. Saiki Administrasi Pangan lan Obat duwe vaksin resmi nglawan COVID-19, iki ngganti pasuryan apa sing gelem ditindakake perusahaan kanggo karyawan sing milih ora divaksinasi.
  3. Akeh karyawan anyar saiki kudu nuduhake bukti vaksinasi kanggo ngrampungake proses nyewa.

Kawicaksanan anyar kasebut bakal ditrapake ing wiwitan Oktober kanggo para non-vaxxer, nanging, karyawan American Airlines sing wis divaksinasi isih dijamin karo kabijakan cuti pandemi lan ora prelu nggunakake dina-dina sing lara kanggo njupuk wektu kanggo kerja. uga

Iki katon minangka tren ing antarane maskapai penerbangan, amarga Alaska Airlines uga nyegah karyawan sing ora nambah nggunakake COVID-19 mbayar khusus kanggo pakaryan sing ilang amarga virus.

Ora mung iku, Alaska Airlines uga menehi hadiah kanggo para karyawan kanthi bonus $ 200 kanggo divaksinasi, lan kabeh karyawan anyar sing maju kudu nuduhake bukti vaksin sadurunge dipekerjakake kanthi resmi. Maskapai iki uga mrentahake kabeh karyawan sing ora divaksinasi melu program pendhidhikan vaksin.

Ing wulan pungkasan, United Airlines minangka maskapai penerbangan pertama AS sing mbutuhake vaksinasi kanggo kabeh pegawai rumah tangga. United duwe 67,000 karyawan ing AS lan kabeh pegawe anyar kudu nuduhake bukti vaksinasi wiwit wulan Juni 2021. Ing kantor perusahaan Amerika Serikat, karyawan sing ora dibayar kudu nganggo masker rai.

Frontier Airlines uga bakal njaluk karyawan divaksinasi kanthi lengkap tanggal 1 Oktober taun iki. Para pekerja sing ora milih divaksinasi bakal diwajibake melu tes COVID-19 rutin.

Maskapai liyane ngupayakake karyawan supaya divaksinasi kaya sing ditindakake dening Alaska Airlines kanthi menehi insentif kayata gaji tambahan utawa cuti mbayar.

Apa sing nyebabake owah-owahan kasebut?

Nalika Administrasi Obat Federal (FDA) nyetujoni Pfizer minangka vaksin, iki mbukak gerbang supaya perusahaan ngowahi kabijakan COVID-19, amarga iki asring dadi sebab sing digunakake para karyawan sing ora pengin divaksinasi - ora ana vaksin sing disetujoni kanthi resmi.

Maskapai isih mbutuhake kabeh maskapai nganggo topeng suwene penerbangan, kajaba nalika mangan utawa ngombe, mesthine.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar