24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Siapke garis nalika mlayu saka London Heathrow

Heathrow mayhem: Akeh banget akeh bandara sing kurang tenaga
Heathrow mayhem: Akeh banget akeh bandara sing kurang tenaga
ditulis dening Harry Johnson

Sawetara penumpang Heathrow nglaporake kaping antrian sing absur banget amarga kekurangan staf Border Force sing njaga para pelayan nunggu barisan suwene limang jam.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kekurangan staf nyebabake garis gedhe ing Heathrow.
  • Pelancong kepeksa ngenteni antrian sajrone limang jam.
  • Antrean sing dikemas nduwe risiko COVID-19 kanggo ewonan penumpang maskapai.

Kekurangan staf Border Force ing Bandara Heathrow ing London nyebabake garis gedhe banget lan ora ana jarak sosial ing minggu iki, amarga jumlah personel sing ora bisa ngatasi sing ana ing tapel wates kasebut.

Penumpang maskapai penerbangan ing Bandara Heathrow wis bola-bali ngalami kahanan kaya ngono wiwit wiwitan pandemi COVID-19, nanging dina Jumuah iki, sawetara wong Inggris nglaporake kaping antrian sing absur banget amarga kekurangan staf Border Force sing njaga para pelayan nunggu garis suwene LIMA jam.

Siji penumpang malah dilaporake pingsan nalika lam.

Bandara Heathrow nanggapi keluhan kanthi pratelan yen telat kasebut amarga Pasukan Bates nganakake "Pemeriksaan Ngukur Kesehatan kanggo mesthekake kepatuhan penumpang karo sarat mlebu paling anyar Pamrentah Inggris."

Bandara kasebut ora ngatasi kekurangan jarak sosial lan antrian sing dawa, dikepengini duwe risiko virus corona kanggo ribuan penumpang maskapai.

Dina Setu esuk, para plancong ing Terminal 5 nglaporake ing media sosial yen antrian kasebut wis mati.

Miturut media lokal, paling ora wolung insiden antrian dawa liyane, akeh wong sing rame, lan kurang akses menyang fasilitas banyu lan jedhing wis kacathet ing antarane Mei lan September.

Ing Desember 2020 - sawetara dina sadurunge Natal - atusan penumpang isih ana terdampar ing Bandara Heathrow nalika penerbangan dadi rame banget karo Brits nyoba nylametake watesan virus corona Tier 4 sing bubar, sing meksa kulawarga tetep omah lan adoh saka wong sing ditresnani sajrone musim liburan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar