24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Warta Breaking Prancis News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

4 wong tiwas ing pesawat Republik Ceko lan Prancis nabrak

4 wong tiwas ing pesawat Republik Ceko lan Prancis nabrak
4 wong tiwas ing pesawat Republik Ceko lan Prancis nabrak
ditulis dening Harry Johnson

Sadurunge ing dina sing padha, pesawat mesin ringan nabrak dalan gedhe ing komune Voignarou sisih lor Prancis, lan mateni wong loro ing kapal kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat mesin ringan nabrak Republik Ceko saiki.
  • Wong loro ing pesawat kasebut tilar donya amarga kecelakaan.
  • Wong loro uga tiwas ing kacilakan pesawat ing Prancis

Wong loro tiwas ing kacilakan pesawat olahraga mesin ringan ing cedhak kutha Kladno cedhak Prague Czech Republic.

Kecelakaan kasebut dilaporake dina Setu, 4 September, dening wakil polisi Ceko Lucia Novotna.

"Loro wong tiwas ing pesawat nabrak pesawat olahraga ing cedhak kutha Kladno," ujare pejabat polisi.

Kecelakaan kasebut kedadeyan mung sawetara sawise 14:00 (2pm) Wektu Eropa Tengah.

Polisi Ceko saiki lagi nyinaoni sebab-sebab kedadeyan kasebut.

Sadurunge ing dina sing padha, pesawat mesin ringan nabrak dalan gedhe ing komune Voignarou Prancis sisih lor. Wong loro uga tiwas ing kacilakan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar