24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Resorts Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Luwih saka 2,000 petugas pariwisata Jamaika divaksinasi ing 3 dina pisanan saka vaksinasi

Matur Nuwun - Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, (ngadeg) ngucapake apresiasi tulus marang akeh karyawan pariwisata sajrone periode pengamatan sawise njupuk vaksin sing dipilih ing situs Blitz Bulan ing dina Jumuah, 3 September 2021. Dheweke matur nuwun amarga dheweke wis melu njaga pariwisata. sektor, kanthi njupuk vaksin nylametake.

Luwih saka 2,000 petugas pariwisata ing Jamaika wis divaksinasi nggunakake salah siji saka telung vaksin sing kasedhiya ing pirang-pirang situs strategis sing diatur dening Pasukan Tugas Vaksinasi Pariwisata, sajrone telung dina pertama kegiatan utama. Pasukan Tugas, sing digawe kanggo nggampangake vaksinasi kabeh pekerja pariwisata ing saindenging jagad, wis nganakake serangkaian cacat vaksinasi, sing kaping pisanan dianakake tanggal 30 Agustus.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Jamaika babagan corak positif vaksinasi COVID-19 kanggo para turis.
  2. Menteri Pariwisata lan Ketua Co-Task Force Vaksinasi Pariwisata kasedhiya ing situs vaksinasi Istana Bulan kanggo matur nuwun marang tim lan buruh.
  3. Situs blitz vaksinasi liyane bakal disiyapake ing Negril, Ocho Rios, Montego Bay lan Pesisir Selatan kanthi harapan vaksin nganti 600 wong saben dina ing saben papan.

Sawise vaksinasi 1,200 pekerja ing Hotel Pegasus tanggal 30 Agustus, suwene rong dina (2-3 September) Sandal Negril nyumurupi sawetara 556 petugas turis milih vaksin, nalika ing Istana Bulan ing Ocho Rios dina Jumuah 3 September , udakara 385 pekerja divaksinasi. Nanging, Moon Palace duwe blitz sadurunge sing 320 buruh nampa jab lan nganti saiki 60 persen staf wis divaksinasi. 

Jamaika Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, lan Ketua Co-Ketua Pasukan Tugas Vaksinasi Pariwisata, Clifton Reader, ana ing lokasi vaksinasi Istana Bulan kanggo ngawasi operasi ing kana lan matur nuwun marang tim sing kerja bareng kalebu perawat lan dokter saka sektor swasta sing nindakake proses kasebut. 

Menteri Bartlett ujar, "inisiatif kasebut minangka kemitraan antarane Menteri Pariwisata, Asosiasi Pariwisata Hotel lan Pariwisata Jamaika (JHTA), lan Inisiatif Vaksin Sektor Swasta (PSVI) kanggo nyurung vaksinasi 170,000 pekerja industri ing kabeh sub- sektor. "  

Nalika ngakoni manawa iki minangka pesanan sing dhuwur, Pak Bartlett optimis amarga "kita ndeleng kekarepan para pekerja saiki sing dibuktekake karo asil sing kita tingali ing 3 dina pungkasan wiwit program diwiwiti."  

Dheweke ujar manawa luwih akeh situs blitz sing bakal disiyapake ing Negril, Ocho Rios, Teluk Montego, lan Pantai Selatan kanthi harapan vaksin nganti 600 wong saben dinane. "Tujuane ora kanggo meksa infrastruktur kesehatan sing ana saiki supaya program vaksinasi iki, mula dhokter, perawat, lan kabeh pengaturan prasarana diwenehake dening koalisi," jarene. 

Menteri kasebut mréntah pribadi kanggo para pekerja ing industri pariwisata, kulawarga lan kanca-kanca cedhak kanggo ngakses situs blitz khusus sing nawakake vaksin AstraZeneca, Pfizer lan Johnson & Johnson gratis. "Kita ora nolak sapa-sapa," ujare. 

Kangge, Pak Reader sing uga Presiden JHTA lan direktur pangurus Istana Bulan, ujar manawa blitz kanggo staf hotel "sadurunge mlaku-mlaku nganti saiki pedagang kerajinan, operator transportasi, buruh villa lan sing ana ing papan wisata. ” Wong sing nampa dosis awal ing Moon Palace uga bakal diajak bali kanggo dosis kaping pindho. 

Kabeh lantai ngisor sayap sisih kulon hotel dibukak kanggo situs blitz lan para peserta mlaku liwat kamar mandhi otomatis sadurunge mlebu ing papan kasebut lan uga diwenehi presentasi audio visual babagan virus lan vaksin COVID-19. 

Pak Reader ujar manawa hotel-hotel gedhe kanthi kapasitas nglakoni, dianjurake supaya mbayar biaya administrasi kanggo mesthekake yen sapa wae sing teka ora kudu mbayar apa wae kanggo divaksinasi. "Kita pengin lingkungan kerja sing aman kanggo masarakat lan siji-sijine cara yaiku nindakake vaksinasi," ujare Pak Reader. 

Peserta Spa ing Moon Palace, Chevanise Williams ujar manawa dheweke ngerti manawa njupuk vaksin kasebut dudu obat COVID-19 nanging "yen sampeyan kena virus, sampeyan bakal ngerti yen gejala kasebut bakal kurang abot, mula… penting kanggo aku njupuk amarga aku kudu nglindhungi kulawarga lan uga wong sing teka ing kene. ”     

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar