24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Layanan Wire News

WOW! BMW 8 Series Gran Coupe Edisi Khusus

Kawat India
wirerelease
ditulis dening Juergen T Steinmetz

BMW 8 Series Gran Coupe mewah bakal didol ing edisi kolektor winates sawise perdana jagad ing Frieze Los Angeles wulan Februari 2022. Ing taun 2010, seniman Amerika wis nggawe BMW M3 GT2 Art Car sing tampil ing 24 Jam Le Balapan Mans. 

Print Friendly, PDF & Email

 Jeff Koons, bebarengan karo Oliver Zipse, Ketua Dewan Manajemen, BMW AG, ngumumake dina iki yen seniman kasebut bakal nggawe edisi khusus M850i ​​xDrive Gran Coupe.

8 Seri Gran Coupe mewah bakal didol ing edisi kolektor winates sawise perdana jagad ing Frieze Los Angeles ing Februari 2022. Ing taun 2010, seniman Amerika wis nggawe BMW M3 GT2 Art Car sing tampil ing 24 Jam Le Mans balapan 

Jeff Koons: "Aku seneng banget lan ngurmati kesempatan bisa kerja maneh karo BMW lan nggawe mobil edhisi khusus."

Saiki mobil-mobil kasebut diproduksi kanthi rahasia ing BMW Group Plant Dingolfing, Bavaria. Sajrone acara eksklusif ing Pinakothek der Moderne sawetara dina sadurunge dibukak IAA MOBILITY 2021, gambaran sepisanan lan rincian cedhak diwiwiti.

KOON 8 X JEFF minangka wujud presisi, refinement lan kerajinan, kanthi cat multi-lapisan sing mbutuhake 285 jam kanggo ditrapake ing saben mobil. Desain ekspresif lan apik banget nggabungake sewelas warna eksterior sing beda-beda wiwit biru nganti perak uga saka kuning nganti ireng. Mung rong mobil sing bakal diprodhuksi saben minggu. Interioré warna-warni kapérang saka bahan mewah, kulit alus lan tutup cangkir cangkir kanthi lencana edhisi lan tanda tangan seni lukis. Kursi kasebut digawe saka warna abang lan biru sing apik ing unit performa tinggi perusahaan BMW M. Desain kasebut kalebu kaloro unsur seni pop uga pola geometris sing menehi penghormatan marang kontur lan bentuk rumit 8 Series Gran Coupe. 

Doris Fleischer

BMW Group Corporate lan Urusan Pamrentahan 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar