24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Layanan Wire News

Gaya rambut paling apik ing Amerika Utara: Temokake para penata rambut

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Kecantikan Profesional (PBA) seneng banget ngumumake pemenang 2021 Amerika Utara Gaya Rambut (NAHA), kompetisi industri kecantikan sing paling bergengsi ing Amerika Utara. NAHA ngurmati para seniman top industri kecantikan lan bakat kreatif sing nyengkuyung wates katrampilan lan kreativitas. Luwih saka 30 taun, ewu seniman berbakat nggunakake NAHA minangka platform kanggo nampilake karyane kanggo menang NAHA sing dikepengini.

Print Friendly, PDF & Email

Acara sing dihormati kasebut dianakake dina Sabtu, 29 Agustus ing Mandalay Bay Resort lan Pusat Konvensi sajrone Cosmoprof Amerika Utara (CPNA) ing Las Vegas., Nevada.

NAHA ngrayakake bakat utama industri lan nampilake 15 kategori kaunggulan ing seni rambut lan dandanan, kalebu kategori Inspiring Salon of the Year lan pendidik taun. 

"Iki minangka taun sing durung pernah ana sadurunge kanggo NAHA, nanging kreativitas lan kesenian sing luwih dhuwur diwakili kalebu sing paling nyengsemake ing sejarah kompetisi," ujare Nina Daily, Direktur Eksekutif PBA. "Industri kasebut nglumpukake energi menyang inovasi lan persahabatan, lan kita ora bisa dadi pemenang para pemenang, finalis lan kabeh wong sing nggawe semangat lan energi supaya sukses ing bengi iki." 

NAHA 2021 dadi tuan rumah dening stylist selebriti A-list lan Direktur Kreatif Global Living Proof Michael Shaun Corby lan nampilake presentasi seni dening Silas Tsang lan Tim Pro Ulta Beauty Pro. Acara kasebut langsung ditayangke lan kasedhiya miturut panjaluk kanggo wong sing ora bisa melu langsung. 

Saliyane upacara penghargaan, NAHA 2021 kalebu resepsi karpet abang sing nyambut finalis NAHA, pemenang NAHA sadurunge, sing dadi pengaruh utama, lan selebriti ing acara kasebut, lan dianakake dening Partner Media Pendiri Salon Modern lan Anne Morattoalong karo ikon industri, pendidik, tukang cukur lan aktivis, Rodrick Samuels. 

Pemenang Penghargaan 2021 NAHA:

  • Avant Garde- Sharie Valcin
  • Editorial Stylist of the Year- Danielle Keasling
  • Pendidik Taun- Sam Villa
  • Cat rambut- Suzanne Sturm
  • Gunting rambut- Stephen Moody
  • Penata rambut ing Taun- Silas Tsang
  • Salon Inspirasi Taun - Salon Werna Persegi + Spa 
  • Artis dandan taun iki- Nohemi Capetillo
  • Master hairstylist of the Year- Ruth Roche
  • Penata Rambut Pria ing Taun- N maling Almaraz
  • # NAHAMoment- Lauren Moser
  • Penata Rambut Siswa ing Taun- Alisha Kemp
  • Gaya lan Rampung- Nick Stenson
  • Tim ing Taun iki- Julie Vrie
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar