24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

American, Spirit, Southwest Airlines: Kepiye kedadeyan 79 Bailout Bailout?

PaulHudson
PaulHudson
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maskapai penerbangan ing Amerika Serikat nampa dhuwit bailout udakara $ 79 milyar ing telung tagihan sing gegandhengan karo COVID ing taun 2020-2021 kanggo mbantu dheweke, karyawan, lan industri lelungan udhara slamet ing pandemi COVID paling ala. Kongres ngrancang dhuwit iki kanggo pilot, pramugari, lan karyawan maskapai penerbangan lan bandara liyane supaya bisa dibayar sajrone periode panjaluk sing nandhang sungkowo banget lan kanggo mesthekake yen maskapai duwe kapasitas kanggo memenuhi permintaan lelungan sing tambah sawise Covid kahanan apik.

Print Friendly, PDF & Email
  1. FlyersRights, sawijining organisasi pembelaan konsumen njaluk rapat umum karo CEO maskapai plus perwakilan tenaga kerja lan penumpang.
  2. Maskapai penerbangan diwenehi subsidi federal gedhe kanggo njaga layanan udara umum sing kuwat lan nyuda infeksi COVID.
  3. Pembatalan rekor anyar sing pungkasan, keterlambatan penerbangan, uga oposisi maskapai kanggo sawetara pedoman CDC penting sing takon apa dhuwit wajib pajak wis disalah gunakake dening manajemen maskapai

"American Airlines, Spirit Airlines, lan Southwest Airlines, gagal banget wong Amerika"

Presiden FlyersRights.org Paul Hudson 

Pembatalan Maskapai Massive

Sajrone musim panas, maskapai mbatalake atusan penerbangan saben dina amarga ora cukup karyawan sing siap budhal. Ing dina paling ala, Spirit Airlines mbatalake luwih saka setengah penerbangan sing dijadwalake.

Iki ora bisa ditampa, lan Senator Maria Cantwell, Ketua Komite Perdagangan Senat, ngirim surat babagan subyek iki menyang maskapai penerbangan ing wulan Juli. FlyersRights.org ketemu karo stafe kanggo ngrembug babagan 1 Septemberst lan kanggo ngusulake solusi babagan penyalahgunaan maskapai paling anyar.

Rapat Komite Pengawas Omah dijaluk

FlyersRights.org njaluk sidang pengawasan komite kanggo meksa Doug Parker, Gary Kelly, Ted Christie, lan CEO maskapai liyane kanggo nerangake apa sing ditindakake karo dhuwit relief COVID lan kenapa maskapai ora bisa ngirim apa sing ditrapake ing undang-undang.

Rapat pengawasan uga kudu kalebu perwakilan penumpang lan wakil tenaga kerja. FlyersRights.org ngusulake rencana stimulasi lan jarak adoh sosial sing bakal nggawe perusahaan duwe bathi, mlaku kanthi kapasitas sing luwih dhuwur sajrone pandemi, lan bakal njamin lelungan udara luwih aman, kabeh regane luwih murah tinimbang paket bailout.

FlyersRights.org minangka organisasi penumpang maskapai paling gedhe; iku menehi saran kanggo penumpang maskapai sadurunge FAA, DOT, TSA lan instansi pamrentah liyane

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar