24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Warta Breaking Guinea News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kudeta Guinea: Presiden dicekel, pamrentah dibubarake, wates ditutup

Kudeta Guinea: Presiden dicekel, pamrentah dibubarake, wates ditutup
Kudeta Guinea: Presiden dicekel, pamrentah dibubarake, wates ditutup
ditulis dening Harry Johnson

Wis dingerteni manawa pimpinan pemberontak - Mamadi Dumbouya - sadurunge nate tugas ing Legiun Luar Negeri Prancis.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kudeta militer sing dipentasake ing Guinea.
  • Presiden Guinea dicekel karo pemberontak militer.
  • Pemimpin kudeta ngumumake penutupan wates Guinea.

Kolonel Mamadi Dumbouya, sing bebarengan karo para pendukung nggawe kudeta ing Guinea lan ngrebut kekuwatan, mutusake kanggo mbubarake pamrentah, ngilangi konstitusi saiki lan nutup wates udara lan darat negara kasebut.

Dumbouya ngrekam pesen video nalika ngumumake babagan rencana sawise rebutan kekuwatan ing Guinea.

Nasib Presiden Guinea Alpha Condé ora jelas sawise video sing ora diverifikasi nuduhake dheweke ing tangan para prajurit, sing ujar manawa dheweke entuk kekuwatan.

Presiden Condé dipilih maneh kanggo jabatan katelu sing kontroversial ing jabatan kasebut sajrone demonstrasi kasar taun kepungkur.

Wis dingerteni manawa pimpinan pemberontak - Mamadi Dumbouya - sadurunge nate tugas ing Legiun Luar Negeri Prancis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar