24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Venice, California kabeh entuk Armani Style Beauty

Madisin Rian, Adria Arjona, Barbara Palvin lan Greta Ferro nalika nedha bengi kaendahan Armani
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kemitraan Armani beauty sing diperbarui minangka Sponsor Utama karo Festival Film Internasional Venesia kaping 78 luwih nguatake hubungan merek karo jagad nggawe film lan dadi perayaan tresnane Giorgio Armani sajrone bioskop.

Print Friendly, PDF & Email

Ing wengi pungkasan ing Venesia, kaendahan Armani, sponsor utama Festival Film Internasional Venesia kaping 78, dadi tuan rumah makan malam eksklusif kanggo ngurmati sinematografi lan ngrayakake lipstik baju dawa merek LIP POWER.

Ing ngarsane Roberta armani, acara kasebut nglumpukake ibu baptis Festival Film Serena Rossi lan anggota juri Sarah Gadon; pasuryan merek Adria Arjona, Greta Ferro, Nicholas Hoult, Alice Pagani, Barbara Palvin, lan Madisin Rian; aktor lan tamu penting ing antarane Maude Apatow, Antonia Gentry, Hailee Steinfeld, Chase Stokes, Lexi Underwood, Esther Acebo, Jaime Lorente, Eugenia Silva, Laura Haddock, Ruth Wilson, Victoria Magrath, Shirine Boutella, Tina Kunakey, Caroline Receveur, Matilde Gioli, Levante, Ludovica Martino lan Beatrice Bruschi.

Kaendahan Armani - Sponsor Utama 78th Festival Film Internasional Venesia

Minangka Sponsor Utama Biennale Cinema 2021, kecantikan Armani nyedhiyakake layanan make-up resmi kanggo para tamu festival ing antarane para selebriti sing mlaku ing karpet abang.

Ing taun iki, kaendahan Armani nguatake hubungane karo Biennale Bioskop kanthi nggawe penghargaan anyar: Penghargaan Penonton - Kaendahan Armani, Orizzonti Extra. Orizzonti Extra minangka tambahan saka bagean kompetitif sing fokus ing tren anyar ing jagad bioskop. Hadiah sing mentas diluncurake bakal ngrayakake gambar paling apik babagan bagean anyar miturut juri penonton.

Kanggo luwih nyumbang marang budaya budaya, pendhidhikan lan generasi sabanjure Venice, uga kanggo ningkatake kaendahan lan jagad seni, kaendahan Armani uga terus ndhukung pamulihan koleksi guwa plester Accademia di Belle Arti di Venezia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar