24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Malta News wong tanggung jawab Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Euractiv, Financial Times, Politico Eropa ora ngandhani maneh babagan Open Letter

lipmanandjuergen
lipmanandjuergen
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Profesor Geoffrey Lipman, presiden Komunitas Iklim Ramah Lingkungan Internasional (TIKP) lan Juergen Steinmetz, ketua Jaringan Pariwisata Dunia memuji 16 organisasi Eropa amarga ora gelem melu pertunjukan ing acara Eropa sing diatur dening publikasi sing kanthi terang-terangan ndhukung bahan bakar fosil.

Print Friendly, PDF & Email
  • 16 organisasi masarakat sipil utama ujar manawa ora bakal nampa undhangan kanggo pidato ing acara media babagan kabijakan EU sing disponsori dening perusahaan bahan bakar fosil.
  • Pengumuman kasebut ngumumake kanthi mbukak surat menyang editor saka telung organisasi warta Eropa, Euractiv, Financial Times lan Politico Eropa.
  • Surat iki diwaca: Pak / Nyonya, Minangka para kampanye kanggo tumindak iklim lan keadilan iklim, kita nulis kanggo ngandhani manawa kita ora bakal nampa undhangan kanggo pidato ing acara sing diatur dening organisasi media babagan kabijakan Uni Eropa kanthi sponsor fosil perusahaan bahan bakar.

Kanggo industri bahan bakar fosil, kaya industri tembakau sadurunge, gambar iku kabeh. Katon minangka mitra sing sah lan bagean saka solusi kanggo krisis iklim minangka kunci. Kanthi nyengkuyung acara profil dhuwur sing diatur dening media kayata sampeyan, industri bahan bakar fosil tuku platform kanggo entuk kapercayan lan pengaruh sing ora pati penting.


Kanggo industri bahan bakar fosil, kaya industri tembakau sadurunge, gambar iku kabeh. Katon minangka mitra sing sah lan bagean saka solusi kanggo krisis iklim minangka kunci. Kanthi nyengkuyung acara profil dhuwur sing diatur dening media kayata sampeyan, industri bahan bakar fosil tuku platform kanggo entuk kapercayan lan pengaruh sing ora pati penting.


Kanggo industri bahan bakar fosil, kaya industri tembakau sadurunge, gambar iku kabeh. Katon minangka mitra sing sah lan bagean saka solusi kanggo krisis iklim minangka kunci. Kanthi nyengkuyung acara profil dhuwur sing diatur dening media kayata sampeyan, industri bahan bakar fosil tuku platform kanggo entuk kapercayan lan pengaruh sing ora pati penting.


Ing jaman nalika disinformasi nyebar ing media sosial, lan nalika pariwara lan konten editor luwih angel dibedakake, kita yakin manawa media bebas duwe peran penting kanggo njaga demokrasi lan bebas ngomong.


Nanging, tujuan obyektif ora bisa dileksanakake kanthi ngidini platform media sponsor industri bahan bakar fosil. Peran kepentingan batubara, minyak lan gas bumi sing terus-terusan kanggo nyepetake krisis iklim lan ngrusak aksi iklim dudu masalah pendapat, lan ngidini industri kasebut terus ngrancang obrolan mung bisa nundha langkah-langkah penting sing dibutuhake kanggo mbatesi pemanasan global sifat sing level lan masarakat bisa tahan.

Kanthi pangandikan yuta yuta bocah sekolah sing ngetrapake iklim: omah kita wis kobong.


Lan industri bahan bakar fosil duwe kaleng bensin. Nalika perusahaan bahan bakar fosil ngeksploitasi kredibilitas platform media sampeyan minangka strategi kanggo nyetel syarat debat umum lan supaya dheweke cedhak karo para pengambil keputusan, sampeyan nulungi dheweke ngobong bahan bakar.

Kita bakal matur nuwun banget amarga sampeyan nerbitake surat iki supaya para pamiarsa lan peserta acara bisa dilaporake kenapa organisasi kita ora ana acara sing bisa diatur kanthi dhukungan saka industri bahan bakar fosil. Lan kita njaluk supaya luwih maju ngatasi masalah pengaruh pengaruh bahan bakar fosil sing ora bisa ditindakake, kanthi ora ngatur maneh acara apa wae kanthi sponsor perusahaan bahan bakar fosil.

Sampeyan pancen,

  • Politik Bebas Fosil
  • Owahi-EU
  • CIDSE
  • Observatorium Corporate Corporate
  • Counter Balance
  • Federasi Serikat Pekerjaan Umum Eropa
  • Aksi Pangan lan Banyu Eropa
  • Kanca Bumi Eropa
  • Seksi global
  • Greenpeace
  • HEAL
  • Naturefriends Internasional
  • Transportasi & Lingkungan
  • Pemuda kanggo Iklim
  • WWF Kantor Kebijakan Eropa
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov

Ninggalake Komentar