24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel China Breaking News Jerman Breaking News Warta Pamrentah News wong Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Duta Besar Jerman sing ditunjuk ing China ujug-ujug tilar donya: Investigasi

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dheweke sumpah minangka Duta Besar Jerman paling anyar tanggal 24 Agustus, lan dikenal minangka tangan kanan kanggo Kanselir Jerman Merkel. Napa dheweke saiki mati? Pejabat Jerman tetep meneng wae babagan kahanan kasebut, amarga diselidiki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jan Hecker, duta besar Jerman sing mentas ditunjuk ing China tilar donya dina Senin esuk ing Beijing
  • Kahanan babagan deasth dheweke dadi rahasia nganti saiki, lan lagi diselidiki dening Menteri Luar Negeri Jerman
  • Duta Besar Hecker ditunjuk tanggal 24 Agustus, nilaraken garwa lan anak telu nalika tilar donya dina iki umur 54 taun.

  • mung wis sawetara dina dadi duta besar. Umur 54 taun kasebut sadurunge kerja dadi penasihat kabijakan luar negeri kanggo Kanselir Jerman Angela Merkel.
  • Duta Besar Hecker mung diangkat pungkasan Agustus. Dheweke umure 54 taun lan ninggal garwane lan anak telu.

Duta Besar Jerman ing China minangka salah sawijining kapercayan sing paling cedhak lan penasihat keamanan nasional sing bakal mundur saka Kanselir Jerman Angela Merkel.

Mung sawetara dina kepungkur, dheweke katon nuduhake solidaritas karo rekane Lithuania.

"Kanthi sedhih lan kuciwane banget, kita ngerti nalika sedane Duta Besar Jerman menyang China," ujare Menteri Luar Negeri Jerman ing sawijining dina Senin. "

"Pikiran kita saiki yaiku kulawarga lan wong-wong sing cedhak karo dheweke."

Kantor Luar Negeri Jerman ora nyritakake kahanane kedadeyan diplomat kasebut.

Pak Hecker njabat dadi pengacara lan hakim sadurunge.

Dheweke ketemu karo Presiden AS Biden lan Kanselir Merkel ing G7.

Hecker kayane "Seneng apik kabeh" sajrone acara sing dianakake ing omah Beijing ing dina Jumuah kepungkur, salah sawijining tamu marang agensi berita Reuters.

Nalika ngenalake Duta Besar kaping 14 ing China, kedutaan Jerman ujar manawa target utamane yaiku njamin "pembangunan jangka panjang lan stabil hubungan Jerman-China ... kanggo kepentingan wong loro negara."

Dheweke diduga ngrancang bali menyang Jerman lan terus kerja bareng karo rektor nganti akhir masa jabatane. Nanging, amarga "kahanan diplomatik" sing bubar rumit, bisa uga ana gandhengane karo pengambilalihan Taliban ing Afghanistan, pamrentah federal mutusake "Kedutaan Besar Jerman ing Beijing kudu mesthekake yen efektif banget. Jerman mrentah supaya tetep ing Beijing.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar