24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News

Hotel New W wis nggawa sampeyan Centerstage ing RUNWAY, Cahya Kutha lan mlaku ing lumahing Bulan, mung ing Changsha

rembulan getih
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"W Changsha minangka hotel W kaping wolu sing dibukak ing China, salah sawijining pasar paling berpengaruh ing lelungan lan bisnis, lan kita seneng nggawa Hotel W menyang tujuan liyane ing saindenging negara," ujare Tom Jarrold, Pemimpin Merek Global, W Hotels Worldwide. "Kutha kayata Changsha, kanthi warga sing fokus ing mangsa ngarep lan pasar kemewahan milenial sing cepet lan kepengin banget lan ora dikarepake, dadi papan dolanan kanggo kemungkinan W."

Print Friendly, PDF & Email
  • Masa depan hotel saiki lagi wae dibukak.
  • W Hotels Worldwide bakal nyiapake ibukutha lan kutha paling gedhe ing provinsi Hunan, China, kanthi dibukak W Changsha.
  • Diduweni dening Grup Industri Hunan Yunda, W Changsha, hotel kasebut nuduhake semangat padhang kutha futuristik lan multi-dimensi kanthi desain provokatif lan nyenengake sing inspirasi saka lelungan luar angkasa.

Kanthi gampang diakses, W Changsha udakara 30 menit menyang Bandara Internasional Changsha Huanghua, 15 menit kanthi drive menyang Stasiun Kereta Api Changsha South, lan langsung nyambung menyang Expressway Beijing-Hong Kong-Macau. Dirancang dening Cheng Chung Design (HK) Ltd sing terkenal, W Changsha duwe risiko imajinatif kanthi wujud desain anyar sing wani ngrayakake warisan lan modernitas Changsha. Ing China, Changsha uga dikenal kanthi jeneng "Star City" lan jenenge menehi inspirasi marang narasi desain hotel sing nduwe pola geometris kandel dicampur karo karya seni avant-garde kontemporer. Ditugasake eksklusif dening hotel, karya seni aneh kayata seri Schrodinger's Cat lan instalasi seni Zeta njelajah misteri alam semesta liwat lensa W, nggawe pertemuan sing ora dikarepake ing saindhenging hotel.

Sawise tekan W Changsha, para tamu disambut logo ikonik W, disinari meh padha karo permukaan rembulan. "Avenue of the Stars," lanskap media campuran sing nggabungake seni digital, interaktif, lan swara, ngeterake tamu menyang RUNWAY, bar tujuan ing Ruang Tamu, tandatangan merek, kanthi sosial ing lobi hotel tradisional. Ing patung kasebut, "Pepper Man" ngundang para tamu supaya bisa ndeleng lan gumun maneh babagan keajaiban ruang ing konteks budaya lan budaya lokal Changsha. 

Tekane W Changsha, Ruang Keluarga, RUNWAY

345 kamar lan suite hotel nawakake kemewahan modern lan kenyamanan teknologi anyar, kanthi tembok sing nggambarake planet, rasi lintang, lan panemuan nebula liwat layar LED "kabin mata meow" sing niru eksplorasi ruang angkasa. Saka 26th lantai menyang lantai paling dhuwur ing 28th, Extreme-story Extreme - WOW Suite (merek ing suite presiden) kalebu luwih saka 1,000 meter persegi ruang tamu lan ruang santai, kalebu taman pribadi lan kolam renang, kanggo nggawe papan sing apik kanggo acara pribadi sing dikuatake dening layanan teken hotel.

W Changsha janji bakal dadi papan makan paling anyar kanggo panganan lokal kanthi telung restoran lan bar tujuan. TROPICS, restoran ing hotel sedina muput, nyedhiyakake pengalaman mendhuwur kanthi pawon konsep terbuka sing nyedhiyakake masakan lokal lan internasional. SHINN YEN mengeti budaya Changsha lumantar dhahar lan seni, kanthi pendekatan sing apik kanggo masakan Hunan lokal sing nampilake rasa pedhes ing wilayah kasebut. Saben sore, pertunjukan kabaret langsung sing apik banget karo opera tradisional Hunan luwih semangat nggawe pengalaman mangan. Ing wayah wengi, RUNWAY minangka bar tujuan hotel sing kabeh tamu njupuk panggung kanggo ndeleng lan ndeleng. Bar kasebut dadi padhang kanthi pagelaran musik sing nyenengake sing pas karo koktail gaweyan lan gigitan ringan.  

Acara Sinar Padhang ing W Changsha

Kanthi luwih saka 1,000 meter persegi ruang fungsi ing limang ruangan fleksibel, W Changsha nawakake kemungkinan tanpa wates kanggo hosting acara kerja lan sosial. Ing teras, patung graffiti lan seni pop "Fist Bump" - ekspresi internasional kanggo ucapan ramah - ngenteni para tamu nalika ketemu sadurunge acara semangat. Saben ruang rapat multifungsi lan dilengkapi teknologi audiovisual paling anyar sing diadaptasi karo kebutuhan acara tartamtu. Ing antarane rapat, para tamu bisa istirahat karo W Recess, sarapan asli ing hotel kanthi ngombe kopi kanthi macem-macem minuman lan pilihan panganan sing dirancang kanggo ningkatake acara apa wae.  

DETOX RETOX. Baleni maneh

Sawise kerja utawa main, para tamu bisa nulungi kolam bayangan utawa nggawe cipratan ing WET®, kolam sing jembar kanthi patung 'Space Cat' telung meter. Pusat kebugaran FIT sing lengkap 24/7 kanthi lengkap nawakake bobot lan kardio uga kelas tari pamompa jantung kanggo ngobong kalori sadurunge pahargyan diwiwiti maneh. Kanggo tamu sing urip miturut filosofi merek 'Detox.Retox.Repeat', AWAY SPA ngenteni mulihake lan urip maneh.

"Kita seneng debut merek W Hotels ing Tiongkok tengah lan menehi langkah simbolis liyane kanggo kita terus ngembangake portofolio mewah menyang pasar anyar ing saindenging negara," ujare Henry Lee, Presiden Greater China, Marriott International. "Nalika lelungan domestik terus entuk momentum sing luar biasa, kita nggawa merek anyar lan apik kayata W menyang tujuan plesiran sing maju ing negara kasebut."

Kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo nggawe reservasi, bukak wchangsha.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar