24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Pamrentah News Breaking Mozambik wong

Mozambik, Afrika Selatan, Cape Verde, Maroko, Zambia gabung karo Dewan Eksekutif UNWTO

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi pemilihan Dewan Eksekutif UNWTO, negara anggota UNWTO Afrika ngarep-arep bisa menehi kontribusi kanggo mbalekake Afrika ing pasca-COVID-19, nguatake komunitas pedesaan kanggo nggawe pariwisata minangka alat sejati kanggo ngasilake kasugihan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mozambik kalebu limang negara sing diangkat dadi Dewan Eksekutif Organisasi Pariwisata Dunia kanggo periode 2021-2025.
  • Pengumuman integrasi Mozambik digawe sajrone Rapat kaping 64 Komisi Regional Organisasi Pariwisata Dunia kanggo Afrika CAF / UNWTO lan Edisi 2 Pariwisata Global OMT - Forum Investasi ing Afrika, ing Pulo Sal, Cape Verde, sing kedadeyan ing antarane 2 lan 4 September 2021.
  • Saliyane janjian kasebut, rapat kasebut bertujuan kanggo ngrembug babagan pengembangan pariwisata ing wilayah Afrika, prioritas OMT lan garis kerja.

Mozambik kapilih saka total pitung calon. Mula, Negara Anggota liyane sing ditunjuk sing bakal makili Afrika ing Dewan Eksekutif OMT kanggo periode 2021-2025 yaiku Afrika Selatan, Cape Verde, Maroko, lan Zambia.

Nigeria lan Ghana ditinggal.

Ing rapat kasebut, Menteri Budaya lan Pariwisata, Eldevina Materula, ujar manawa "nalika kita ngalami salah sawijining krisis paling ala ing pariwisata dunya, iki minangka salah sawijining kemenangan gedhe sing wis dicapai lan bakal mbantu nambah pariwisata Iki uga nanggepi level bawana lan ngakoni agenda Mozambik kanggo pengembangan pariwisata Afrika. ”

Ing perjalanan menyang Cape Verde, Materula diiringi Direktur Jenderal INATUR, Marco Vaz dos Anjos, lan Wakil Direktur Perencanaan lan Kerjasama Nasional, Isabel da Silva.

Sampeyan kudu ujar manawa Dewan Eksekutif (EC) minangka lembaga struktural saka WTO, kanthi tugas njupuk langkah-langkah sing dibutuhake, dikonsultasikan karo Sekretaris Jenderal, kanggo ngetrapake keputusan lan rekomendasi Majelis Umum.

Rapat CAF kaping 64, sing rampung dina Setu (4), nggabungake menteri pariwisata Afrika, wakil Sekretariat OMT, kalebu Sekretaris Jenderal OMT, Zurab Pololikashvili, lan mitra ing sektor kasebut. Sesi kasebut dibukak dening Presiden Republik Cape Verde, Jorge Carlos Fonseca.

Rapat taunan iki nyedhiyakake platform kanggo para pemangku kepentingan sektor publik lan swasta nglumpukake ide kanggo ide babagan agenda pembangunan pariwisata berkelanjutan ing negarane lan Wilayah ing Afrika.

Misi CAF yaiku ndhukung lan mbantu negara-negara anggota OMT lan para pemangku kepentingan ing wilayah kasebut supaya bisa ngembangake wilayah pariwisata minangka katalis pembangunan ekonomi lan sosial berkelanjutan, supaya anggota entuk manfaat saka layanan organisasi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar