24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Djibouti Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Sheraton Djibouti Anyar saingan karo Kempinski lan Atlantik minangka Hotel paling apik

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengunjung ing Djibouti bisa ngerteni maneh petualangan dalan paling tuwa ing perdagangan uyah nalika mlaku bareng karo unta sing sarat karo "emas putih", lan nyilem karo Whale Shark, salah sawijine papan ing donya sing bisa nyedhaki pribadi lan makhluk kasebut. . Para tamu bisa ngunjungi Lac Assal sing ijo banget, mung 30 menit saka Sheraton Djibouti, tlaga banyu ijo kasebut narik kawigatene para ahli geologi lan vulkanologis saka saindenging jagad. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Kempinski, Atlantik lan saiki Sheraton Djibouti saingan karo tamu sing dramatis Pinggir Djibouti.
  • Dina iki Sheraton ngumumake ing kana- nalika mbukak yuta investasi Dolar saka hotel 185 kamar dadi Hotel pertama ing Afrika sing ana ing Marriott Brand iki
  • Spasi sing dibentuk maneh yaiku nggawe lingkungan sing para tamu rumangsa kepenak lan santai, kerja, rapat, utawa santai.

Muncul minangka hub komunitas kanggo warga lokal lan tamu ing lokasi unggulan global, pendekatan anyar kanggo Sheraton nggawe pengalaman sing intuisi lan holistik kanthi papan sing bisa dihubungi, produktif, lan rumangsa dadi bagean. 

Dumunung ing Plateau du Serpent ing Kuartal Diplomatik sing lawas, hotel kasebut jarak adoh saka pusat kota Djibouti lan 10 menit saka Bandara Internasional Djibouti Ambouli. Sheraton Djibouti sing apik minangka hotel internasional pertama sing kabuka ing ibukutha, nggabungake budaya Djiboutian sing sugih karo standar perhotelan global. Hotel kasebut diakoni dening Republik Djibouti ing taun pertama mbukak lan ditampilake ing cap layanan pos tahunan. Tengara ing komunitas lokal, Sheraton Djibouti ngemu kenangan khusus kanggo akeh wong Djiboutia sing seneng ngunjungi glamor, kumpul kulawarga, lan perayaan budaya ing hotel kasebut. 

“SQUARE UMUM”

Ing jantung Sheraton Djibouti ana lobi sing nduweni fitur cahya kristal megah sing nggambarake peta Djibouti. Lobi wis dibayangke maneh minangka "Alun-Alun Umum" hotel; papan sing kebak kanthi holistik sing ngundang wong supaya bebarengan utawa njupuk wektu kanggo mandhiri ing antarane wong liya, nggawe rasa energi lan duweke. Kanthi aliran sing alami, intuisi, lan ora rumit, para tamu entuk kebutuhan sing bisa ditindakake, kabeh padha karo latar mburi sing ngundang sing krasa anget lan kepenak, nanging apik.

Sheraton Djibouti nampilake akeh elemen teken saka visi anyar Sheraton. Iki kalebu ing Tabel Komunitas, ruang kerja sing ngundang, dibangun kanthi tujuan sing nduwe jangkar lobi hotel lan ngidini para tamu kerja, mangan, lan ngombe nalika ngombe tenaga. Nindakake filosofi Sheraton kanggo ngemot wujud lan fungsine, tabel iki dirancang khusus kanthi fasilitas supaya tamu bisa produktif kalebu lampu internal lan outlet listrik. 

The Studios yaiku ruang kumpul sing fleksibel kasedhiya kanggo dipesan kapan wae tamu butuh, memfasilitasi kerja sama, nyambung lan bersosialisasi ing papan sing kurang resmi. Dibangun ing platform sing digedhekake lan ditutupi kaca, Studios sing nganggo teknologi iki ngidini para tamu bisa menehi kontribusi kanggo energi ruang publik nalika uga nyedhiyakake privasi lan fokus kanggo rapat klompok cilik utawa pengalaman mangan pribadi. 

Penawaran panganan lan omben-omben anyar Sheraton Djibouti nggawe titik fokus ing pengalaman lobi. Bar bagean, bagean kopi lan pasar bagian, ing Warung Kopi minangka pilar utama visi Sheraton sing anyar, transisi tamu kanthi lancar saben awan nganti wengi kanthi opsi makan sing sumber kanthi lokal, gampang dikonsumsi nalika digunakake lan bisa disesuaikan kanggo nampung kabeh selera lan jadwal wektu.  

GELOMBANG & CLUB LOUNGES ING PRODUKTIVITI JUARA

Ing kamar tamu, sing lagi direnovasi kanthi bertahap, para tamu disambut menyang papan sing padhang lan padhang kanthi daya tarik sing apik lan nyenengake. Rampung alus lan nada kayu ringan dilengkapi aksen biru lan pirus sing diilhami dening segara Djibouti, dene tembok kasebut dihiasi karo karya seni sing terinspirasi lokal. Kamar tamu sing wiyar lan modern wis dibayangke karo alat anyar kanggo produktivitas, kayata pangisi daya USB lan panel media. Para tamu bisa ngrasakake kabeh kenyamanan sing diarepake saka Sheraton, kalebu kasur platform Sheraton Sleep Experience lan shower modern. 

Sheraton Club Lounge sing rubah minangka papan eksklusif Marriott Bonvoy Anggota elit lan tamu tingkat Sheraton Club, lan nyedhiyakake lingkungan sing nyenengake lan dhuwur sing transisi kanthi lancar karo kegiyatan wiwit esuk nganti sore. Tamu bakal nemokake penawaran panganan lan minuman sing dianyari, fasilitas premium, panyambungan sing ditingkatake, lan akses 24/7 menyang lingkungan pribadi. 

WELCOMING GOLONGAN UNTUK BISNIS UTAWA LEISURE 

Tamu duwe akses menyang macem-macem fasilitas hiburan ing hotel kalebu kolam renang ruangan sing madhep Segara Abang ing endi para tamu bisa santai lan mangan ing restoran pinggir segara, Khamsin Pool Bar. Pantai pribadi hotel kasebut minangka papan sing apik kanggo dadi tuan rumah pakumpulan pribadi, barbeque nalika surup lan nikmati kegiatan banyu kayata kayak lan dayung. Crystal Lounge minangka tujuan favorit karo komunitas lokal lan nawakake pilihan omben-omben, panganan ringan lan hiburan ing wayah sore.

Sheraton Djibouti nduweni ruang acara 327 meter persegi, kalebu 3 ruang rapat lan ruang bal sing nembe direnovasi sing bisa nampung 180 tamu. Rapat profesional ing hotel lan para profesional acara nyedhiyakake kabeh keahlian lan pitulungan kanggo pakumpulan sukses wiwit rapat klompok intim nganti pahargyan pesta.

"Kita seneng banget nampani para pelancong global lan warga lokal kanggo ngrasakake papan sing anyar lan inspiratif ing Sheraton Djibouti," ujare Boumediene Ouadjed, Manajer Umum ing Sheraton Djibouti, "Djibouti kudu ditawakake lan nemokake kanthi campuran sing apik lan apik . Pemandangan sing jembar kalebu tlaga uyah, dataran cekung lan jurang sing gagah, dadi papan sing apik kanggo para pecinta alam. ” 

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.sheratondjibouti.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar