24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara budaya Jepang Breaking News News wong tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

730 bra lan celana jero: Pencuri jeroan serial ditahan ing Jepang

730 bra lan celana jero: Pencuri jeroan serial ditahan ing Jepang
730 bra lan celana jero: Pencuri jeroan serial ditahan ing Jepang
ditulis dening Harry Johnson

Kasus nyolong jeroan sing biasane ora umum ing Jepang.

Print Friendly, PDF & Email
  • Polisi Jepang nahan wong amarga nyolong bra lan kathok.
  • Wong lagi nyolong jeroan wanita saka umbah-umbah.
  • Polisi nemokake 730 lembar jeroan sing dicolong ing omah tersangka.

Polisi ing kutha Beppu Jepang kidul nyekel wong sing dicurigai amarga tuduhan nyolong 730 celana jero wanita saka binatu koin, sawise mahasiswa ing umur 21 taun nglaporake manawa enem pasang jeroan dheweke ilang saka fasilitas binatu.

Beppu petugas polisi nggoleki omah Tetsuo Urata sing umur 56 taun lan ujar marang media yen "dheweke durung nyita akeh kathok ing pirang-pirang taun."

Polisi ngrebut 730 lembar jeroan wanita nalika digoleki, lan nuntut tuduhan marang Tetsuo saka siswa kuliah wanita umur 21 taun. Dheweke ujar marang polisi, Tetsuo wis milih enem pasang pakaian jero dheweke ing umbah-umbah tanggal 24 Agustus.

Tuduhan kasebut dilaporake ngakoni nyolong jeroan akeh sing ditemokake ing properti kasebut.

Kasus nyolong jeroan sing biasane ora umum Japan.

Ing wulan Maret, Takahiro Kubo, yaiku listrik listrik umur 30 taun, dipuntudhuh dening pihak berwenang nyolong 424 potongan jeroan lan baju renang saka bocah-bocah wadon remaja ing prefektur Saga sisih kidul-kulon.

Ing taun 2019, polisi nemokake luwih saka 1,100 barang jeroan wanita sing disimpen ing kasus futon sawise nyerang omah Toru Adachi ing prefektur Oita pesisir, sing dicurigai maling pencurian jeroan Jepang liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar