24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Kabin Airbus Single-Aisle Airspace sing anyar nambah kenyamanan kanggo penerbangan Lufthansa

Kabin Airbus Single-Aisle Airspace sing anyar nambah kenyamanan kanggo penerbangan Lufthansa
Kabin Airbus Single-Aisle Airspace sing anyar nambah kenyamanan kanggo penerbangan Lufthansa
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa sapisan maneh nggawe pilihan inovasi lan daya tarik penumpang, nambah bar kanggo masarakat mabur umume bisa ngalami inovasi kabin tingkat lanjut, Airbus.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa miwiti ngoperasikake pesawat kaping pisanan kanthi kabin Air-Ruang Single-Aisle.
  • Luwih saka 80 jet A320 Lufthansa sing bakal dilengkapi kabin anyar.
  • Lufthansa terus fokus ing produk premium kanggo para tamu.

Lufthansa miwiti operasi nganggo pesawat A320 Kulawarga kaping pisanan - A321neo - sing nduwe kabin Airspace Single-Aisle Airbus sing anyar. Yen nindakake, maskapai kasebut dadi operator pertama ing Eropa sing ngenalake fitur kabin Airspace anyar kanggo penumpang ing pesawat A320 Family. Ing 2018 Lufthansa Group, pelanggan A320 Family sing wis suwe, milih nyedhiyakake luwih saka 80 pesawat A320 Family sing anyar kanthi pesenan saka Airbus karo kabin Airspace.

Fitur Airspace anyar kalebu: panel sidewall sing luwih ramping kanggo papan ekstra ing level pundhak; tampilan sing luwih apik liwat windows kanthi bezel sing dirancang ulang lan shade windows sing integral; tong minyak nduwur sirah paling gedhe kanggo tas 60% luwih akeh; teknologi lampu LED paling anyar; 'Area mlebu' sing surem LED; lan kamar mandi anyar kanthi fitur tanpa sentuhan higienis lan permukaan antimikroba.

"Lufthansa sapisan maneh nggawe pilihan inovasi lan daya tarik penumpang, nambah bar kanggo masarakat mabur umume bisa ngalami level sabanjure, Airbus inovasi kabin utama ”, ujare Christian Scherer, Kepala Pegawai Komersial Airbus lan Kepala Internasional. "Aku seneng nampani salah sawijining mitra jangka panjang, Lufthansa, dadi operator Eropa pertama kanggo kabin Airspace Keluarga A320neo. Aku ora sabar arep mabur ing salah sawijining pesawat iki. ”

"Ora preduli saka krisis, kita tetep fokus ing produk premium kanggo tamu," negesake Heike Birlenbach, Kepala Pengalaman Pelanggan, Grup Lufthansa. “Kanggo kita, premium tegese nyedhiyakake penawaran berkualitas tinggi, individual lan relevan kanggo kabeh penumpang kapan wae. Kanthi Kabin Airspace sing anyar, kita ningkatake pengalaman lelungan kanthi rute jarak jauh lan nggawe pathokan industri anyar. "

Lufthansa wis ngoperasikake kulawarga A320 wiwit taun 1980an lan dadi operator A321 lan A320neo sing pertama. Klompok maskapai kasebut minangka salah sawijining operator Airbus paling gedhe ing saindenging jagad.

Ing pungkasan Juli 2021, Kulawarga A320neo wis nampa luwih saka 7,400 pesenan saka luwih saka 120 pelanggan ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar