24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Petualangan Breaking News Internasional Warta Breaking Hong Kong News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Kunjungi Hong Kong supaya dilindhungi Dancing Jellyfish

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Minangka tujuan pengalaman laut pusat kutha Hong Kong sing pertama, Cube O Discovery Park ora mung nampilake jagad ngisor banyu lan segara kanthi cara anyar, nanging uga kanthi alus mbentuk segara sing jembar dadi ruang kubik sing winates sing ndadekake segara cedhak lan sambung. pengunjung alam kanthi cara anyar lan nyenengake.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jembaré luwih saka 10,000 kaki, Cube O Discovery Park bakal nampilake kombinasi tampilan urip segara nyata lan game multimedia interaktif sing nyenengake, bebarengan karo macem-macem rekreasi, pendhidhikan lan kesempatan mangan.
  • Cocog kanggo kunjungan kulawarga lan postingan foto media sosial, Cube O dununge ing mall tengara anyar Plaza 88 ing Tsuen Wan lan dadi tujuan pengalaman kelautan pertama Hong Kong ing pusat kutha.
  • Cube O minangka proyek pertama ing Hong Kong saka Cube Oceanarium - merek akuarium sing misuwur ing saindenging jagad - lan minangka asil saka kolaborasi sukses antara arsitek akuarium paling dhuwur, tim operasi akuakultur akuarium profesional, konsultan senior konservasi kelautan lan konsultan teknis sing wis menang loro Anugrah Efek Visual Best ing Hong Kong Film Awards.

Nalika ngunjungi Hong Kong maneh sawise mbukak maneh, kotak O kudu ana ing dhaptar ember

Gagasan ing saubenging Cube O yaiku nggawe pengalaman segara unik sing nduwe jagad jero banyu lan segara nyata, digabung karo efek multimedia interaktif, kanggo promosi pesen perlindungan kelautan

Pengalaman laut kanggo kabeh kulawarga

Cube O dipérang dadi pirang-pirang zona bertema kanthi macem-macem atraksi kalebu proyeksi jendela akrilik pertama Hong Kong. Iki nggabungake pandangan urip segara nyata kanthi efek cahya lan bayangan. Contone, ubur-ubur ditampilake ing kaleidoskop warna, dene Virtual Reality (VR) nggawa para tamu lelungan menyang segara jero.

Uga ana kelas ubur-ubur Campuran Realita (MR), omah dolanan kanggo bocah, lan ruang makan. Pengalaman sing nyenengake iki menehi pengalaman sing apik kanggo keluarga, lan papan sing apik kanggo Instagram kanggo bocah enom.

Nggambarake Wonderland Segara

Kanthi nggabungake urip segara nyata kanthi efek seni lan bayangan sing ngowahi ubur-ubur biasa dadi gelembung warna-warni, Cube O ngarep-arep bisa memikat masarakat kanthi keagungan samodra. Ubur-ubur nari kayane kaya ing ballet samodra ing ngisor laut lan nggawe kesempatan foto sing luar biasa kanggo para pengunjung.

Teknologi multimedia interaktif uga bakal nggawe para pengunjung bisa ngupayakake urip segara kanthi cedhak lan sinau luwih lengkap babagan alam, perlindungan lingkungan, lan pola urip berkelanjutan. Efek visual sing apik bakal nggawe roso diangkut menyang Wonderland Samudra sing dipenuhi pemandangan sing apik tenan.

Kaleidoskop ruang fantasi tanpa wates

Kaleidoskop ubur-ubur kanthi alus nggabungake gambar ubur-ubur nyata, kanthi ilusi bayangan pangilon, dene lampu warna-warni nggambarake bayangan ubur-ubur ing kabeh arah. Iki nggawe papan sing misterius tanpa wates sing bakal dirasakake para pengunjung yen diresiki kabeh.

Institut ubur-ubur

Sawise iku, para pengunjung bisa ngunjungi lembaga riset ubur-ubur lan sinau babagan tuwuh ubur-ubur wiwit bayi nganti diwasa lan ngerteni luwih akeh babagan ekologi ubur-ubur lan ciri khas spesies ubur-ubur. Saliyane nonton panganan ubur-ubur, para pengunjung uga ora diijini ngubungi saka jarak sing aman lan saengga bisa nyedhaki segara.

Edutainment multimedia

Game multimedia interaktif kasebut bakal ningkatake pengalaman umum, amarga para pengunjung bisa "dadi" iwak cilik, nglangi kanthi perlindungan ubur-ubur ing tur eksplorasi segara. "Iwak cilik" kasebut kudu ndhelikake ing ngisor ubur-ubur nalika waspada yen dicekel tentakel utawa diserang para predator sing ndhelik ing sacedhake.

Ing kelas ubur ubur MR, para pengunjung bisa dadi "penjaga samodra" lan nylametake penyu segara sing isih ana, sing mbutuhake perawatan sing ati-ati lan akeh usaha kanggo mbantu kura-kura bisa pulih lan nglangi ing segara.

Operasi nylametake nderek prosedur nylametake penyu. Pengunjung sing melu bakal bisa sinau babagan pakaryan para konservasi profesional, mikir babagan efek manungsa ing samodra, lan entuk rasa misi babagan konservasi laut.

Kulawarga sing duwe tema segara dolanan lan mangan lintang lima

Playhouse bocah-bocah kasebut nduweni papan dolanan bertema segara kaping pisanan ing Hong Kong, supaya bocah-bocah bisa entuk ilmu laut nalika seneng-seneng nantang tantangan fisik.

Temboke Playhouse dicet kanthi cat sing ramah bocah kanggo nggawe lingkungan sing resik lan sehat, mula wong tuwa bisa mangan masakan sing apik ing sacedhake kanthi ati sing tentrem.

Taman kasebut ngundang Kepala Chef lan time saka hotel bintang lima lokal kanggo nyiapake pilihan panganan sing enak. Kajaba iku, Corner Cone, merek es krim Asia sing misuwur, wis nyiapake macem-macem krim es tema segara sing winates khusus kanggo Cube O. Es krim sing unik nyedhiyakake kesempatan foto media sosial sing nyenengake.

Cube O yakuwi menehi inspirasi kanggo luwih akeh wong supaya ngajeni lan nglindhungi pedunung samodra lan melu konservasi segara, kanthi ngrasakake lan ngujo pemandangan urip segara sing apik, ngamati ciri-cirine, lan mlebu mental ing jero banyu liwat macem-macem interaktif multimedia game.

Kubus O dirancang kanggo dadi papan rekreasi, santai, lan pendhidhikan kanggo individu lan kulawarga, uga klompok sekolah sing bisa nemokake keragaman urip ing samodra liwat petualangan interaktif sing nyenyet.

n 2021, iku kalebu 5th akuarium paling apik ing donya kanthi situs web World Cities Ranking lan rangking 16th ing pilihan saka 50 akuarium paling apik dening situs web Tour Scanner.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar