24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Mung 10% saka 1 milyar mobil sing aman

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Riset anyar saka Canalys nuduhake manawa fitur sistem pitulung driver canggih (ADAS) dipasang mung ing 10% saka 1 milyar mobil sing digunakake ing saindenging jagad ing pungkasan taun 2020. Sepertiga mobil anyar saiki adol nganggo fitur ADAS ing pasar utama kayata Daratan China, Eropa, Jepang, lan AS, nanging bakal pirang-pirang taun sadurunge dipasang ing separo kabeh mobil ing dalan jagad iki.

Fitur ADAS kalebu kendali cruise adaptif, lane-keep assist, rem darurat otomatis, lan tandha blind-spot. Nggunakake sensor lan kamera, fitur kasebut kanthi aktif bisa njaga kendaraan kanthi jarak sing adoh saka kendaraan liyane ing ngarep, njaga kendaraan supaya fokus ing jalur, mandheg mandheg nalika darurat, ngenali kendaraan utawa pejalan kaki liyane sing nyedhaki lan liya-liyane.

DAS nganggo mobil anyar didol

Fitur ADAS saya akeh kasedhiya minangka standar utawa minangka pilihan ing mobil mainstream anyar lan uga model level entry. Contone, panelitian saka Canalys nuduhake manawa fitur pitulung lane-keep assist, sing nalika diaktifake nyedhiyakake pitulung kemudi kanggo njaga kendaraan ing jalure, dipasang ing 56% mobil anyar sing didol ing Eropa ing paruh pertama taun 2021, 52% ing Jepang, 30% ing Tiongkok Daratan lan 63% ing AS. Canalys wis rinci babagan kabeh fitur ADAS sing kalebu ing mobil anyar, kanthi pasar utama saben triwulan.

"Gawan fitur ADAS ing mobil anyar bakal mengaruhi keamanan dalan, nyuda kacilakan lan korban jiwa, amarga kacilakan umume disebabake gangguan saka driver utawa kesalahan. Fitur ADAS bisa digunakake kanthi aman supaya driver, penumpang lan pangguna dalan liyane aman, "ujare Chris Jones, Kepala Analis otomotif ing Canalys. "Nanging nalika penetrasi fitur pitulungan driver ing mobil anyar saya akeh, amarga umure rata-rata mobil sing digunakake luwih saka 12 taun, lan kurang saka 75 yuta mobil bakal didol ing taun 2021, butuh pirang-pirang taun sadurunge malah setengah saka siji milyar mobil sing digunakake global duwe fitur. ” 

ADAS ing kadhaptar mobil sing digunakake

"Ing pungkasan taun 2020, Canalys ngramal ana 1.05 milyar mobil sing digunakake ing saindenging jagad. Nanging fitur utama ADAS mung dipasang udakara 10%, "jarene Jones. "Kanthi asumsi total mobil sing digunakake isih udakara sak milyar dolar ing dekade iki, iki minangka kesempatan jangka panjang sing luar biasa kanggo para produsen mobil lan utamane para pemasok lan mitra teknologi ADAS. 900 yuta mobil ing dalan saiki ora duwe fitur ADAS.

"Retrofit fitur ADAS menyang kendharaan lawas dudu pilihan - mupangate aman kudu nganggo mobil anyar. Kesempatan ADAS sajrone dasawarsa sabanjure lan luwih gedhe banget, "ujare Sandy Fitzpatrick, VP ing Canalys. "Ekonomi skala bakal nyuda rega sensor sing dibutuhake kanggo ADAS, nanging sanajan iki, Canalys saiki prédhiksi mung udakara 30% mobil sing digunakake bakal duwe fitur ADAS ing taun 2025 lan udakara 50% ing taun 2030. Produsen mobil sing bisa kalebu minangka standar ing kabeh kendharaan anyar, tanpa premi rega sing gedhe, bakal duwe kaunggulan kompetitif. "

Gawan wajib ADAS ing mobil anyar bakal ningkatake penetrasi. Skema skrap kanggo mbusak mobil sing luwih lawas, luwih akeh polusi, lan dalan sing ora aman uga bisa mbantu. Nanging komunikasi, generasi panjaluk, lan pendhidhikan sing luwih kuat babagan mupangate ADAS minangka kunci - para pembeli kudu golek mobil nganggo ADAS, fitur kudu gampang digunakake, kudu nambah ora nyandhet pengalaman nyopir, lan driver kudu dipercaya lan nggunakake fitur. 

Nanging, amarga kekurangan komponen anyar lan pengaruh pandemi, industri otomotif ngalami gangguan sajrone 18 wulan kepungkur. Nganti suwe ngenteni mobil anyar, pasar mobil bekas wis duwe umur anyar. Kanthi ADAS sing kurang statistik ing mobil bekas, tuwuhing penetrasi ADAS bakal kena pengaruh sajrone jangka pendek.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar