24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Aeroflot mbutuhake pilot kanggo divaksinasi

Nem pilot Aeroflot nolak COVID-19 jab, dilereni tanpa mbayar
Nem pilot Aeroflot nolak COVID-19 jab, dilereni tanpa mbayar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Enem pilot sing makarya kanggo maskapai internasional utama Rusia wis didhasarake lan dilereni saka tugas miturut aturan sing ngidini perusahaan efektif nundhung staf sing nolak ndhaptar vaksin nglawan virus COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • Aeroflot nundha pilot amarga nolak COVID-19 jab.
  • Pilot sing ditanggepi ora gelem ndhaptar vaksin nglawan virus corona.
  • Serikat pekerja pilot ngeluh marang CEO Aeroflot, sing diarani diskriminasi.

Maskapai utama Rusia Aeroflot, sing duweke mayoritas negara Rusia, ngirim paling ora enem pilot tanpa vaksin nalika cuti utawa preinan tanpa gaji tanpa gaji, ujare juru bicara maskapai.

Enem pilot sing makarya kanggo maskapai internasional utama Rusia wis didhasarake lan dilereni saka tugas miturut aturan sing ngidini perusahaan efektif nundhung staf sing nolak ndhaptar vaksin nglawan virus COVID-19.

Juru bicara kanggo Aeroflot ujar manawa enem pilot wis dilebokake kanthi lara, tanpa bayaran, amarga dheweke milih ora bakal nampa jab. Nanging, jumlah pilot sing ditundha yaiku minimal dibandhingake karo ukuran umume tenaga kerja Aeroflot, kanthi 2,300 pilot ing kokpit perusahaan kasebut.

Serikat pekerja pilot ngeluh marang CEO Aeroflot Mikhail Poluboyarinov babagan diskriminasi, kanthi alesan manawa pramugari lan staf dhukungan teknis sing ora divaksinasi ora bakal dipecat.

Igor Delduzhov, Presiden Sheremetyevo Union Trade Personnel Flight, adhedhasar bandara hub Aeroflot ing Moskow, wis njupuk keputusan kanggo mbusak staf penerbangan kasebut. Miturut dheweke, tanggepan banget tumrap wong sing milih ora divaksinasi ora diwenehake, amarga udakara 84% staf dikabarake wis diimunisasi.

"Ora ana maskapai Rusia liyane sing duwe suspensi sing padha," ujare Deldyuzhov ing surat ing situs web serikat pekerja kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar