24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pameran Bahrain & Pusat Konvensi duwe GM anyar

Pusat Pameran lan Konvensi paling gedhe ing Timur Tengah jenenge GM anyar
Pusat Pameran lan Konvensi paling gedhe ing Timur Tengah jenenge GM anyar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dr Debbie Kristiansen milih General Manager Exhibition & Convention Center Bahrain International anyar, amarga bakal mbukak ing taun 2022.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pusat Pameran & Konvensi Internasional Bahrain bakal diwiwiti taun 2022.
  • Pusat iki bakal dadi papan paling gedhe ing Timur Tengah.
  • Dr. Kristiansen wis urip lan makarya ing Timur Tengah suwene 16 taun.

ASM Global wis milih profesional manajemen papan hiburan lan hiburan Timur Tengah Dr. Debbie Kristiansen dadi Manajer Umum Pameran Internasional & Pusat Konvensi Internasional Bahrain, amarga bakal dibuka ing taun 2022.

anyar Pusat Pameran & Konvensi Internasional Bahrain siyap kanggo nambah posisi Kerajaan Bahrain minangka rapat utama lan tujuan acara, narik investasi lan acara pariwisata ing mangsa kasebut. Kanthi papan pameran 95,000 sqm luwih saka 10 Halls, auditory berjenjang kursi 4,000 kursi, 95 ruang rapat, Royal & VIP Majlis lan restoran 250 kursi, Pusat kasebut bakal dadi papan paling gedhe ing Timur Tengah.

Pengangkatan Dr Kristiansen, sing wis urip lan makarya ing Timur Tengah suwene 16 taun, wis dikepung ing industri kasebut. Peringkat ing 30 Wanita Paling Inspirasional Paling Ndhuwur ing Arab Arab 2019 lan CEO Wanita Timur Tengah Taun 2018, kanthi karir sing dawa lan misuwur ing pariwisata, pameran, acara lan industri hiburan, pengetahuan lan pangerten Dr Kristiansen babagan budaya lan karakter wilayah bakal dadi aset sing ora larang regane ing peran anyar.

Ketua lan Ketua Eksekutif ASM Global APAC & Wilayah Teluk, Harvey Lister AM ujar manawa Dr. Kristiansen minangka calon sing cocog kanggo njupuk peran dadi General Manager pembangunan landmark iki.

"Debbie duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing industri lan katrampilan kepemimpinane bakal ndadekake akeh kuwalitas sing unik.

"Janjian kasebut bakal mbantu nggabungake reputasi ASM Global ing wilayah kasebut minangka produsen acara utama ing donya lan ningkatake jabatan Bahrain minangka tujuan rapat internasional."

Ngomentari janjian kasebut, Dr. Kristiansen ujar manawa dheweke 'seneng banget' kanggo gabung karo kulawarga ASM Global kanthi reputasi sing ora ana tandhingane kanggo ngatur paling apik ing manajemen venue lan acara lan nggawe pengalaman sing ora bisa dilalekake.

"Kanggo duwe kesempatan kanggo makarya ing ASM Global, lan bali menyang tujuan sing apik ing Bahrain, mujudake impen. Iki bakal menehi kula hak istimewa kanggo mbantu mentor lan mbangun talenta lan katrampilan para ahli muda Bahrain kanggo generasi sabanjure.

"Aku ngarep-arep bisa kerja bareng Bahrain Otoritas Pariwisata & Pameran kanggo ngembangake lan ngembangake bisnis MICE internasional, lan nggawe warisan jangka panjang kanggo Bahrain, "jarene.

Iain Campbell, Wakil Presiden Eksekutif, ASM Global - Wilayah Teluk, nampani janjian Dr. Kristiansen lan ujar manawa nyorot reputasi lan kemampuan ASM Global kanggo narik talenta paling apik ing saindenging jagad

"Seneng banget yen duwe Debbie dadi tim kanthi ilmu lan pengalaman sing akeh banget ing industri sing luwih jembar, regional lan internasional."

Iain Campbell ujar manawa dheweke ngarepake para profesional industri liyane menyang tim kasebut nalika proyek kasebut maju, menehi kesempatan unik kanggo wong-wong sing pengin dadi bagian saka pameran lan konvensi pameran paling gedhe lan paling maju ing Timur Tengah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar