24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

65% penumpang maskapai AS ndhukung paspor vaksin

65% penumpang maskapai ndhukung Paspor Vaksin
65% penumpang maskapai ndhukung Paspor Vaksin
ditulis dening Harry Johnson

Yen FAA mutusake kanggo ngetrapake program paspor vaksin, saklawasé siji saka 10 wong plancong bakal dilarang mlebu pesawat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • 44% wong Republik ujar manawa bakal ndhukung syarat pamrentah kanggo menehi bukti vaksinasi supaya bisa mabur.
  • 48% wong Republik uga ndhukung mandate langsung saka maskapai penerbangan komersial.
  • 95% Demokrat bakal nyengkuyung syarat pamrentah vaksin maskapai penerbangan utawa komersial.

Nalika varian delta munggah, saklawasé 65% brosur sing asring nglaporake manawa paspor vaksin bakal nambah kapercayane marang keamanan lelungan udara, miturut laporan anyar. Nalika 90% brosur asring vaksin lengkap utawa parsial kanggo virus, meh siji saka 10 brosur asring nolak divaksinasi.  

Angka kasebut nyenengake amarga flyer asring duwe vaksinasi sing akeh. Nanging, yen FAA mutusake kanggo ngetrapake a program paspor vaksin, saklawasé saka 10 lelungan bakal dilarang mlebu pesawat kasebut.

Survei kasebut ditindakake kanthi nggunakake Frequent Flyer Database, sing kalebu luwih saka 200,000 flyer sing sering mlebu ing saindenging Amerika Serikat. Saklawasé 65% peserta survey umure luwih saka 60 taun, dilebokake ing kategori berisiko lara parah saka COVID-19.

Industri wisata minangka salah sawijining sing paling angel nalika pandemi, kanthi larangan meksa lelungan lan pariwisata mandheg. Pemulihan wis alon. Ing Survei Flyer Frekuensi 2020, 60% responden ujar manawa duwe rencana lelungan sajrone nem wulan sabanjure. Nanging ing laporan taun iki, 36% responden ujar manawa durung lelungan wiwit Januari 2020.

Nanging napsu plancongan saya saya tambah. Saklawasé 70% responden ujar manawa duwe rencana lelungan kanthi pesawat sajrone nem wulan sabanjure, kanthi 72% para plancong kasebut ngrancang perjalanan pribadi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar