24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Wong Amerika ora mikir yen pandemi paling parah wis rampung

Wong Amerika ora mikir yen pandemi paling parah wis rampung
Wong Amerika ora mikir yen pandemi paling parah wis rampung
ditulis dening Harry Johnson

Kepercayaan wong Amerika manawa pandemi koronavirus paling parah wis mudhun dadi 23%.

Print Friendly, PDF & Email
  • 23% wong Amerika ujar yen paling akeh pandemi COVID-19 wis rampung.
  • 74% wong Amerika ndhukung nganggo topeng ing sekolah.
  • 75% wong Amerika ndhukung nganggo topeng ing area umum.

Asil polling nasional sing mentas diluncurake nuduhake manawa kapercayan Amerika manawa pandemi virus corona paling parah wis mudhun dadi 23% mlebu musim gugur 2021 dibandhingake karo musim panas 2021 (53%) minangka gelombang varian Delta sing nular banget. 

23% wong AMERIKA ujar sing paling ala PORSAVIRUS PANDEMIC wis kliwat (mudhun saka 52% ing Juni 2021 lan 25% ing FEBRUARY 2021)

Para responden ditakoni apa percaya pandemi sing paling parah wis entek. Secara sakabèhé, 23% responden ujar ya, sing ngetrapake luwih murah tinimbang 53% ing wulan Juni 2021 lan 25% ing Februari 2021 liwat poling nasional. Responden umur 18-29 percaya sing paling ala wis ana ing tingkat sing luwih dhuwur (27%) tinimbang responden umur 60 taun utawa luwih (18%). Para pria percaya yen paling ala wis rampung kanthi tingkat sing luwih dhuwur (30%) tinimbang wanita (17%). Responden kanthi tingkat kapercayan paling dhuwur yen pandemi koronavirus paling parah wis rampung yaiku Republik (36%), banjur Independen (23%) lan Demokrat (15%).

72% UMUM AMERIKA nyaranake umur 12 nganti 18 taun VACCINATED

Wong Amerika dijaluk apa nyaranake para remaja umur 12 nganti 18 taun divaksin karo vaksin sing disetujoni dening FDA. 72% responden ujar ya. 90% Demokrat ujar ya. 66% Independen / Liyane ujar ya. 53% wong Republik ujar ya.

74% AMERIKAN NYengkuyung MASARUT MAIN ING SEKOLAH KANGGO NGURIPI KABEH KORONAVIRUS

Para responden dijaluk apa dheweke ndhukung nganggo topeng ing sekolah kanggo nyuda panyebaran virus corona. 74% responden ujar ya. 92% Demokrat ujar manawa. 71% Independen / Liyane ujar ya. 50% wong Republik ujar manawa.

75% AMERIKAN NYengkuyung MASKUT ING KABUPATEN MASYARAKAT KANGGO MENGURANGKAN Panyebaran CORONAVIRUS

Para responden dijaluk apa dheweke ndhukung nganggo topeng ing area umum kanggo nyuda panyebaran virus corona. 75% responden ujar ya. 92% Demokrat ujar manawa. 72% Independen / Liyane ujar ya. 52% wong Republik ujar manawa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar