24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Kabar Olahraga Meksiko Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Toronto nganti Las Vegas, Orlando, Tampa lan Cancun ing Air Canada Rouge saiki

Toronto nganti Las Vegas, Orlando, Tampa lan Cancun ing Air Canada Rouge saiki
Toronto nganti Las Vegas, Orlando, Tampa lan Cancun ing Air Canada Rouge saiki
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai hiburan Air Canada, nglanjutake layanan dina iki karo penerbangan sing beroperasi ing antarane Toronto lan Las Vegas, Orlando, lan Regina, kanthi tujuan liyane dilebokake ing wulan September, kalebu Cancun lan Tampa.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Canada Rouge bali menyang langit kanthi pilihan luwih akeh kanggo para plancongan luang.
  • Layanan maneh fitur seragam sing dianyari lan hiburan streaming sing luwih apik.
  • Interior kabin sing dianyari kasedhiya ing pesawat pilihan wiwit musim gugur iki.

Air Canada Rouge, maskapai penerbangan Air Canada, nglanjutake layanan dina iki kanthi penerbangan sing mlaku antarane Toronto lan Las Vegas, Orlando, lan Regina, kanthi tujuan liyane dilebokake ing wulan September, kalebu Cancun lan Tampa.

Para pramugari rouge bakal nganggo seragam anyar

“Air Canada Rouge tetep integral karo strategi Air Canada umume. Nalika metu saka pandemi, kita ngarepake paningkatan lelungan plancongan lan saka pelanggan sing mabur supaya bisa niliki kunjungan sing telat karo kulawarga lan kanca. Maskapai hiburan Air Canada cocog banget kanggo nglayani pasar iki kanthi macem-macem tujuan plancongan lan pengalaman plancongan sing ngundang supaya preinan diwiwiti nalika pelanggan numpak pesawat Air Canada Rouge, "ujare Jon Turner, Wakil Presiden Inflight Services lan Presiden , Operasi Rouge, ing Air Canada.

Air Kanada Rouge uga nyedhiyakake nyolong interior interior kabin sing bakal kasedhiya ing sangang Airbus Pesawat A321 pesawat 39 pesawat Rouge Fleet, kanthi layanan mlebu kaping pisanan ing musim gugur iki.

Sangang pesawat kasebut nduwe desain interior kontemporer anyar kanthi aksen merek Rouge sing lucu lan bakal dikonfigurasi nganggo kursi kulit, kanthi jok kursi 30 inci ing kabin Ekonomi. Pesawat A321 Rouge uga nawakake opsi tenaga pribadi sing diupdate, kalebu port USB-C, lan wadhah piranti elektronik pribadi sing gampang digabungake ing kursi mburi.

Kanthi urip maneh layanan Air Canada Rouge, sing wis ditundha wiwit musim semi 2021, para pelanggan uga bisa nambah produk lan desain anyar ing kabeh pesawat Rouge.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar