24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Bali menyang Bahama kanggo mengeti CHICOS mengeti 10 taun

CHICOS ing Bahama

Parris Jordan, Ketua Konferensi Konferensi Investasi Hotel & KTT Operasi (CHICOS), kanthi semangat ngumumake manawa edhisi ulang taun kaping 10 CHICOS, sing dijadwalake tanggal 10-12 November 2021, bakal dianakake ing Grand Hyatt ing Baha Mar sing dipuji banget kompleks resort ing Nassau, Bahamas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama sing bakal nampilake negara pulau kasebut minangka pangembangan pariwisata sing bisa digunakake.
  2. Iki bakal ningkatake minat investasi potensial saka perusahaan sing ditarget lan nambah kesadaran babagan macem-macem peluang investasi pariwisata.
  3. Acara kasebut minangka kesempatan kanggo nuduhake pangembang lan operator sing melu kepiye kepulauan pulo kasebut wis diwasa lan berkembang wiwit CHICOS sing diresmekake ing Bahama.

"Pancen nyenengake kita ngrayakake acara monumental iki, perayaan ulang taun ke-10 konferensi, wiwit diwiwiti - ing Bahama," ujare Jordan. "Wis pirang-pirang taun suwene aku nemu Konferensi ing saindenging wilayah sing paling macem lan apik ing saindenging jagad, lan saiki dadi host pangembang lan perusahaan penginapan ing Baha Mar anyar, bali menyang Bahama, seneng urip patang taun - migunani kanggo aku lan para pamiarso CHICOS sing setia lan anggota dewan penasihat. "

Mitra perencanaan CHICOS 2021 yaiku Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama sing bakal nampilake negara pulau kasebut minangka pembangunan pariwisata sing bisa ditindakake, ningkatake minat investasi potensial saka perusahaan sing dituju, lan nambah kesadaran babagan macem-macem kesempatan investasi pariwisata.

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas, Yang Terhormat Dionisio D'Aguilar, "Kita seneng nyambut acara sing prestisius kaya ngono lan ngrayakake edisi taun kaping 10 ing Bahama. Minangka wong sing rawuh ing CHICOS perdana ing negara kita, minangka pakurmatan kanggo kita nuduhake para pangembang lan operator sing rawuh kepiye manawa pulau kita wis diwasa lan berkembang wiwit jaman semana. "  

Babagan BAHAMAS 

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama dununge mung 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan flyaway sing gampang sing ngeterake para plancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kegiyatan mancing, nyilem, prahu, birding, lan kegiyatan alam ing saindenging jagad, ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling spektakuler ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Pangembangan Baha Mar minangka pembangunan resor 1,000 hektar ing pulau Providence Anyar ing Bahama, cedhak karo ibukota, Nassau. Ana telung hotel sing gunggunge 2,200 kamar, 284 omah pribadi, kasino 100 kaki persegi, spa 30 kaki persegi, lan lapangan golf Pemain Klub Turnamen Jack Niklaus sing dirancang. Pecah lemah kanggo pangembangan iki ditindakake ing 2011, resor iki bakal dibukak ing taun 2015. Minangka asil saka kesulitan investor lan finansial, lan kanthi pemilik anyar, Baha Mar resmi mbukak kanthi siji hotel ing wiwitan, Grand Hyatt, ing taun 2017.

"Kita ngajak para pamiarsa supaya teka luwih awal lan tetep telat amarga Bahama, lan Baha Mar, nawakake akeh kegiyatan lan rekreasi, uga kursus investasi," tambah Jordan.

Kanggo warta konferensi, nganyari lan komentar, tindakake CHICOS ing Twitter @CHICOS_HVS lan ing LinkedIn ing https://www.linkedin.com/company/11167654/

Babagan CHICOS: Didhukung dening HVS, ing KTT Konferensi Investasi & Operasi Hotel Karibia, CHICOS minangka konferensi industri utama ing wilayah kasebut. CHICOS 2021 nampi perwakilan pamrentah, pamimpin opini, pangembang, bankir lan penyandang dana liyane, pejabat pariwisata, dana investasi, eksekutif merek hotel, individu / perusahaan sing golek investor kanggo proyek pariwisata, perusahaan waralaba lan operasi, lembaga publik lan swasta, konsultan, penasihat, arsitek lan desainer - kabeh kanggo ngrembug babagan pasar lan kemungkinan ing wilayah kasebut. https://chicos.hvsconferences.com/.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar