24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

San José ke Reno-Tahoe mabur maneh ing Southwest Airlines

San José ke Reno-Tahoe mabur maneh ing Southwest Airlines
San José ke Reno-Tahoe mabur maneh ing Southwest Airlines
ditulis dening Harry Johnson

Southwest Airlines sementara nundha layanan antarane San José lan Reno ing wulan April 2020 amarga pandemi COVID-19 lan penurunan perjalanan sing gegandhengan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Southwest Airlines nerusake layanan San Jose-Reno.
  • Layanan San Jose-Reno mlaku saben dina.
  • Bandara San Jose mbutuhake tutup wajah kanggo kabeh penumpang sing duwe properti bandara lan pesawat onboard.

Mulai dina iki, Southwest Airlines ngluncurake layanan mandeg saben dina antarane Bandara Internasional Norman Y. Mineta San José (SJC) lan Bandara Internasional Reno-Tahoe.

Penerbangan saben dina mangkat menyang San José kanthi maneka warna sajrone seminggu Boeing Pesawat 737, teka ing Reno, Nevada esuk nganti wayah sore.

Pasangan Kutha Day Muncul Tiba frekuensi
 San José
 menyang Reno
 Sunday 8: 45 am Ukuran.
 9: 45 am
 Saben
 Senen / Kamis / Jumuah 8: 00 am Ukuran.
 9: 00 am
 Saben
 Selasa / Rebo 7: 30 am Ukuran.
 8: 30 am
 Saben
 Ana 11: 00 am Ukuran.
 12: 00 pm
 Saben

Southwest Airlines layanan sing ditundha sementara antara San José lan Reno ing wulan April 2020 amarga pandemi COVID-19 lan penurunan lelungan sing gegandhengan.

SJC isih kudu nutupi rai kanggo kabeh penumpang ing properti bandara lan pesawat onboard, sing diwajibake Administrasi Keamanan Transportasi nganti tanggal 18 Januari 2022. Penumpang bisa terus nindakake bagean kanthi mbuwang sosial saka wong liya; ngumbah lan / utawa ngresiki tangan kanthi asring, lan tetep ing omah yen lara lan ngindhari lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar