24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

FTA ndhesek agensi transit AS kanggo nambah tarif vaksinasi

FTA ndhesek agensi transit AS kanggo nambah tarif vaksinasi
FTA ndhesek agensi transit AS kanggo nambah tarif vaksinasi
ditulis dening Dmytro Makarov

Federal Transit Administration (FTA) ngundang pimpinan transit kanggo nuduhake informasi iki karo karyawan, lan nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo nyengkuyung vaksinasi ing antarane tenaga kerja sampeyan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tingkat vaksinasi COVID-19 terus saya mundhak ing Amerika Serikat.
  • Rasa ragu-ragu babagan vaksin kasebut uga ambruk ing negara kasebut.
  • Agensi transit AS njaluk supaya vaksinasi para pekerja transit.

Nalika tarif vaksinasi COVID-19 terus meningkat ing Amerika Serikat, Federal Transit Administration (FTA) ndhesek agensi transit kanggo njamin para pekerja transit lan komunitas duwe kabeh kesempatan kanggo entuk vaksin kasebut.

Miturut Mayo Clinic lan Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC), sajrone rong wulan kepungkur, luwih akeh wong Amerika wiwit divaksinasi nglawan COVID-19. Nalika semana Administrasi Pangan lan Obat nyetujoni vaksin Pfizer-BioNTech COVID-19 tanggal 23 Agustus.

Rasa ragu-ragu babagan vaksin uga ambruk, miturut jajak pendapat Ipsos pungkasan. Mung 14 persen wong Amerika saiki ujar manawa pancen ora bakal divaksinasi.

Administrasi Transit Federal (FTA) nyuwun pimpinan transit kanggo nuduhake informasi iki karo karyawan, lan nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo nyengkuyung vaksinasi ing antarane tenaga kerja sampeyan. Sawetara agensi nyedhiyakake cuti mbayar kanggo nampa vaksin, penghargaan awis, utawa kertu kado kanggo motivasi karyawan supaya divaksinasi.

Kajaba iku, kanggo agensi sing wis kerja keras kanggo nyengkuyung vaksinasi ing komunitas sampeyan, muga-muga sampeyan bisa terus usaha kasebut, lan miwiti upaya sing anyar. Akeh warga Amerika pengin vaksin lan transit bisa mbantu dheweke njaluk janji utawa nggawa kesempatan vaksinasi menyang komunitas kasebut. Kanggo mbantu nuduhake pesen vaksinasi ing komunitas sampeyan, perkiraan CDC tingkat kabupaten kanggo ragu-ragu vaksin kanggo COVID-19 bisa ngenali area ing area layanan sistem transit sing bisa uga butuh pitulung tambahan kanggo nggayuh vaksin kasebut.

Vaksinasi minangka cara sing paling efektif kanggo nglindhungi awak lan wong-wong sekitar sampeyan supaya ora kena kontrak COVID-19. Kanggo nggedhekake perlindungan saka varian Delta lan supaya bisa nyebar menyang wong liya, CDC menehi saran supaya kabeh wong divaksinasi sanalika bisa. FTA ndhesek para pekerja transit ngarep - lan agensi transit sing digarap - nggawe rencana supaya divaksinasi lan terus nggampangake akses menyang situs vaksinasi kanggo anggota komunitas sing durung entuk tembakan.

FTA ndhukung upaya vaksinasi agensi transit kanthi menehi dana hibah miturut Rencana Penyelamat Amerika kanggo mbantu ngrampungake biaya kasebut lan nyengkuyung para pimpinan transit kanggo nyedhiyakake layanan sing bisa ditindakake kanggo komunitas, kalebu tenaga kerja. Agensi transit sing pengin golek informasi luwih lengkap babagan eligibility pendanaan kudu ngunjungi FAQ FTA babagan COVID-19.

FTA uga nyengkuyung agensi transit nggunakake CDC, Departemen Perhubungan AS lan Administrasi Keamanan lan Kesehatan Kerja (OSHA) toolkit kanggo nambah kapercayan lan panyerapan vaksin COVID-19 ing antarane tenaga kerja transit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.

Ninggalake Komentar