24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Mewah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pembatalan Karnaval Cruise Glory saka New Orleans mangkat

Karnaval Kemuliaan Karnaval Cruise ndhukung pamulihan pasca-New Orleans
ditulis dening Dmytro Makarov

Piagam Karnaval Kemuliaan Karnaval Karnaval Karnaval kanggo nyedhiyakake omah kanggo responden Hurricane Ida ing New Orleans.

Print Friendly, PDF & Email
  • Karnaval Cruise Line bakal mbatalake pelayaran Glory sing dijadwalake mangkat tanggal 12 September.
  • Karnaval Glory kanggo omah nganti 2,600 tenaga kerja rumah sakit, responden pisanan lan personel darurat liyane.
  • Karnaval Cruise Line rencana miwiti maneh operasine saka New Orleans tanggal 19 September.

Karnaval Cruise Line ngumumake dina iki yen dheweke duwe kesepakatan karo kutha New Orleans lan Badan Manajemen Darurat Federal (FEMA) kanggo nyedhiyakake Karnaval Glory kanggo perumahan responden pertama nganti 18 September.

Gegandhengan karo woro-woro iki, Karnaval bakal mbatalake pelayaran Glory sing dijadwalake mangkat tanggal 12 September lan bakal ngrencanakake miwiti maneh operasi tamu karo Carnival Glory saka New Orleans ing dina Minggu, September 19. Karnaval wis mbatalake tanggal 5 September menyang Karnaval Kemuliaan.

Kamulyan Karnaval teka ing Pelabuhan New Orleans dina Jumuah lan ngalami inspeksi US Coast Guard. Kapal kasebut wiwit nyediakake panganan, banyu lan bahan kanggo nyiyapake nganti 2,600 tenaga kerja rumah sakit, responden pertama, petugas kutha lan utilitas lan personel darurat liyane sing melu kapal kasebut. Kapal kasebut bakal tetep ing plabuhan lan dadi omah darurat kanggo para pekerja garis depan sing langsung terlibat ing pemulihan infrastruktur kutha lan kebutuhan kesehatan.

"Nalika pengin nyedhiyakake kutha New Orleans kanthi dorongan ekonomi kanthi miwiti maneh operasi tamu, luwih dhisik kudu menehi dhukungan omah kritis iki kanggo ngatasi kebutuhan darurat lan supaya tenaga dibalekake menyang wilayah kasebut," ujare Christine Duffy, presiden Carnival Cruise Line. "Kita ngormati pangerten para tamu, sing ngerti yen tresna karo New Orleans kaya sing dakkarepake."

Ditambahake Brandy D. Christian, Presiden lan CEO Port NOLA lan CEO Railway Sabuk Publik New Orleans. "Port NOLA ngapresiasi karnaval Karnaval ing New Orleans. Papane bakal nampung responden pisanan sing kerja lan personel penting sing ngupayakake upaya pemulihan badai ing wilayah kita. Port NOLA, agensi mitra federal, negara bagian, lan lokal kabeh ndhukung kabeh sing mulihake infrastruktur kritis ing kutha kanthi cepet lan mbantu bisa mindhah kargo maneh. ”  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.

Ninggalake Komentar