24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong Thailand Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

A Doer, Andrew Wood, Presiden SKAL ASIA anyar

ditulis dening Juergen T Steinmetz

SKAL ora bisa milih pimpinan sing luwih apik kanggo nuntun SKAL Asia lan para anggotane liwat tahap pungkasan krisis COVID-19. Andrew Wood duwe apa sing dibutuhake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. "Salah siji saka kita saiki dadi Presiden SKAL Asia", jarene eTurboNews Penerbit Juergen Steinmetz. Andrew wis nyumbang kanggo publicatio kitaminangka korespondensi Thailand kita umpan pirang-pirang taun.
  2. Ing AGM virtual Skål International Asia sing dianakake awal dina iki, Majelis Umum Tahunan Wilayah Asia kaping 50 ditindakake lan milih Presiden Andrew J Wood 2021-2023. 
  3. Sadurunge pemilihan Wood, sing dianggep minangka salah sawijining Skålleagues sing paling katon ing wilayah kasebut, yaiku Wakil Presiden Skål Asia (Tenggara).

Anggota Skål suwene 29 taun kapilih dadi anggota dewan Asia ing taun 2005. Wood, sing bakal ngrampungake jabatan kaping pindho dadi Presiden klub paling tuwa ing Thailand - Bangkok, bakal menehi kendhali menyang James Thurlby, Presiden anyar sing dipilih ing Bangkok. 

Skål Asia duwé 2529 anggota ing 39 Klub, 28 diklompokaké ing 5 komite nasional, lan 11 klub afiliasi, Skål Asian Area (SAA) minangka wilayah sing paling warna ing jagad Skål. Wilayah Asia wiwit saka Guam ing Samodra Pasifik luwih saka 10,000 km menyang Mauritius ing Samodra India kanthi klub ing 15 negara sing apik banget. Wilayah Asia nyumbang meh rong puluh persen kabeh anggota global Skål International. 

"Kanggo kabeh Skalleagues Asia aku ujar manawa kaya Presiden sadurunge aku, aku ngasorake tugas sadurunge kita, matur nuwun amarga kapercayan sing wis diwenehake. 

"Aku terus ngelingi 15 negara sing kita lakoni ing Skål Asia lan kudu kerja sama kanggo nggawe ikatan Persahabatan kanthi dhasar sing kuat", ujare Presiden Wood sing dipilih. 

"Skålleagues ing endi wae tetep setya karo cita-cita para leluhur kita yaiku Kabahagiaan lan Persahabatan. Dadi, lan kudu dadi generasi anyar Skålleagues. 

“Nggawe kreteg, empati, lan welas asih dadi prioritas utama kula. Sawise pandemi, yen wis waktune pas, kita kudu tangi, metu banjur mbukak tangan lan supaya cahya kasebut bisa urip maneh, "ujare Presiden Wood. 

Wood uga nyengkuyung anggotane supaya golek masa depan kanthi optimisme anyar, "Ekonomi kita bisa uga ringkih amarga ana wates sing ditutup. Ora ana sing bisa ngremehake kerusakan global ing industri kita. Nanging kita wis menehi kesempatan langka kanggo pencet tombol reset, kanggo mbatalake kesalahan sing kepungkur lan mbenerake. 

Dheweke nambah, "Jagad wisata lan pariwisata anyar nunggu. Jagad anyar sing kepengin lelungan, luwih tentrem, luwih lestari lan kanggo Skål Asia mesthi luwih gedhe, grapyak lan luwih ngarep-arep. ”

Penerbit eTN Juergen Steinmetz, sing uga Ketua Jaringan Pariwisata Dunia ujar: "Aku wis kenal pirang-pirang taun suwene Andrew. Minangka GM Hotel Bangkok sing gedhe, dheweke dadi klien sing apik eTurboNews.

"Sawise pensiun, dheweke dadi kontributor ing publikasi kita. Dheweke uga gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) minangka anggota. Dadi anggota SKAL dhewe, aku yakin SKAL Asia nggawe keputusan sing apik kanggo milih pimpinan, pelaku, lan wong sing sesanti.

"Kepemimpinane bakal mbukak kesempatan anyar antarane SKAL Asia lan Jaringan Pariwisata Dunia. Andrew, sugeng rawuh! ”

Ora ana kongres ing jagad Skål wiwit wiwitan pandemi 2 taun kepungkur, Wood ujar manawa dheweke seneng yen rencana wis maju banget kanggo Kongres Wilayah Asia Skål ing wulan Juni 2022 nalika Thailand bakal dadi tuan rumah Kongres Wilayah Asia #RediscoverThailand sing diarepake bisa narik 300 delegasi sajrone konferensi 4 dina (3 bengi). 

Presiden Skål Asia rampung kanthi ujar, "Tantangan sing saiki diadhepi kanggo jagad anyar sing lelungan sesuk, nyata. Dheweke serius lan akeh. Aku ora ngaku bakal gampang lan ora bisa ketemu kanthi cepet, nanging dheweke bakal ketemu. Sesuk wis teka. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar