24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising India Breaking News News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Siji korban tiwas, puluhan sing ilang ing bencana loro-feri ing India

Siji korban tiwas, puluhan sing ilang ing bencana loro-feri ing India
Siji korban tiwas, puluhan sing ilang ing bencana loro-feri ing India
ditulis dening Harry Johnson

Puluhan wong sing ilang sawise tabrakan mabur loro ing Majuli, India.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rong feri penumpang bertabrakan ing India.
  • Feri penumpang sing luwih cilik gagal ing tabrakan India.
  • Paling ora ana siji penumpang feri sing tiwas ing bencana.

Loro feri penumpang sing kakehan lelungan ing sisih liyane nyebrang Kali Brahmaputra ing sisih lor kutha Jorhat, sing ana ing negara bagian wétan Assam, India, dina iki.

Dilaporake, ana luwih saka 100 wong ing kapal kasebut, sing umume isih ilang lan wedi mati.

Dawane medhot kanthi online nuduhake feri sing abot lan abot, sing nggawa penumpang uga pirang-pirang kendaraan, mlebu feri penumpang sing luwih cilik.

Sing luwih cilik ferry langsung ilang sawise tabrakan, mlebu ing jero banyu sajrone detik kacilakan, video sing nganggu sing ditembak dening penumpang ing acara kapal sing luwih gedhe. Wong-wong padha mlayu metu saka prau sing lagi klelep, barang-barang padha kumambang.

Ora kasedhiya informasi babagan korban potensial.

Feri digunakake kanggo transportasi ing India. Kacilakan Ferry umum amarga asring banget lan standar pangopènan lan safety sing kurang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar