24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking El Salvador Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

El Salvador nggunakake Bitcoin minangka mata uang legal, Bitcoin macet

El Salvador nggunakake Bitcoin minangka mata uang legal, Bitcoin macet
El Salvador nggunakake Bitcoin minangka mata uang legal, Bitcoin macet
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah El Salvador kepeksa njupuk dompet digital Chivo sing anyar ing negara kasebut kanthi offline nalika demam rame kanggo nambah kapasitas server.

Print Friendly, PDF & Email
  • Adopsi crypto resmi pertama ing donya diwiwiti.
  • Pamrentah El Salvador njupuk dompet digital negara offline kanggo nambah kapasitas server.
  • Bitcoin ambruk sawise El Salvador resmi nggunakake minangka mata uang legal.

Rega aset digital nomer siji ing donya, bitcoin, ambruk nganti 16% nganti udakara $ 43,100 sawise mecah $ 52,000 ing dina Senin.

Presiden El Salvador Nayib Bukele

Bitcoin ambruk sawise pamrentahan El Salvador kanthi resmi nggunakake mata uang legal negara kasebut. Adopsi crypto resmi pertama ing donya digawe dening demonstrasi gedhe ing dalan lan nyebabake gangguan teknis online.

Bitcoin kacilakan amarga masalah teknologi sing meksa pamrentah El Salvador njupuk dompet digital anyar Chivo ing negara kasebut kanthi offline kanggo nambah kapasitas server.

"Kita wis nyopot sambungan nalika nambah kapasitas server njupuk gambar. Masalah instalasi sing ana sawetara wong amarga alasan kasebut, "Presiden Nayib Bukele tweets, menehi komentar babagan kemunduran kasebut.

Cryptocurrency wis bisa rebound wiwit saiki, lan pungkasan iki mudhun luwih saka 13% kanggo diperdagangkan ing $ 45,512.

Sauntara kuwi, klompok demonstran sing nglumpukake ukum bitcoin anyar mlebu ing lurung-lurung ing ibukota San Salvador. Para aktivis dilaporake maju nglawan pamindhahan amarga kurang ngerti babagan mata uang kripto lan kepiye cara ngetrapake hukum bitcoin anyar.

El Salvador gawe kaget crypto lan jagad sing luwih wiyar ing awal taun iki sawise Presiden Bukele ngumumake rencana kanggo nggunakake bitcoin minangka tender legal kajawi dolar AS, sing wis digunakake ing negara kasebut wiwit 2001.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar