24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Pelancong plancongan AS sing isih ing omah nalika kasus COVID-19 saya rame

Pelancong plancongan AS sing isih ing omah nalika kasus COVID-19 saya rame
Pelancong plancongan AS sing isih ing omah nalika kasus COVID-19 saya rame
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi COVID-19 kasus mundhak lan kuwatir lelungan nalika mlebu ing musim gugur lan musim salju, industri hotel dadi titik penting.

Print Friendly, PDF & Email
  • 69% wong sing seneng plancongan ing AS bisa uga ora luwih akeh lelungan.
  • 42% wisatawan plancongan AS kemungkinan bakal mbatalake lelungan sing wis ana.
  • 55% wisatawan plancongan AS kemungkinan bakal nundha lelungan sing wis ana.

Plancongan plancongan AS ngrancang rencana plancongan bali kanthi signifikan sajrone kasus COVID-19 sing mundhak, kanthi 69% rencana njupuk luwih sithik, 55% rencana nundha rencana perjalanan sing ana, lan 42% kemungkinan bakal mbatalake rencana sing ana tanpa dijadwal maneh, miturut sing anyar survey nasional ditindakake atas jenenge Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika (AHLA). Saklawasé telu saka papat (72%) umume mung bakal lelungan menyang papan sing adoh saka nyopir.

Nalika lelungan santai kanthi historis wiwit mudhun sawise Dina Buruh, tetep kritis sajrone taun. Survei anyar nyoroti efek negatif saka pandemi ing lelungan lan negesake kebutuhan kanggo pitulung federal sing dituju, kayata Undhang-undhang Jobs Hotel Save. 

Luwih saka siji saka limang lapangan kerja hotel sing ilang sajrone pandemi - meh 500,000 total - ora bakal bali ing pungkasan taun iki. Kanggo saben 10 wong sing langsung makarya ing properti hotel, hotel ndhukung tambahan 26 lapangan kerja ing komunitas kasebut, wiwit restoran lan ritel nganti perusahaan penyedia hotel - tegese tambahan meh 1.3 yuta proyek sing didhukung hotel uga duwe risiko. 

Survei kanggo 2,200 wong diwasa ditindakake tanggal 11-12 Agustus 2021. Saka antaran kasebut, 1,707 wong, utawa 78% responden, yaiku plancongan plesiran - yaiku sing nuduhake bisa lelungan plancongan ing taun 2021. Temuan utama ing antarane para plancongan plancongan kalebu ing ngisor iki:

  • 69% cenderung njupuk lelungan luwih sithik lan 65% cenderung lelungan luwih cekak
  • 42% bisa uga mbatalake rencana lelungan sing wis ana lan ora ngrancang jadwal maneh
  • 55% cenderung nundha rencana lelungan sing wis ana nganti mengko
  • 72% cenderung mung lelungan menyang papan sing bisa dituju
  • 70% bisa lelungan kanthi klompok sing luwih cilik 

Kanthi COVID-19 kasus mundhak lan kuwatir lelungan nalika mlebu ing musim gugur lan musim salju, industri hotel dadi titik penting. Kajaba Kongres tumindak, pangurangan lelungan sing gegandhengan karo pandemi bakal terus ngancam mata pencaharian atusan ewu pekerja hotel. Wis luwih saka setahun, karyawan hotel lan pamilik usaha cilik ing saindenging negara wis njaluk bantuan kongres pandemi langsung marang Kongres. Data iki negesake kenapa waktune Kongres tumindak.

Bubar dirilis AHLA asil survey nuduhake manawa para pelancong bisnis uga mbatalake rencana lelungan ing antarane COVID-19 kasus. Sing kalebu 67% rencana njupuk lelungan luwih sithik, 52% kemungkinan bakal mbatalake rencana lelungan sing ana tanpa dijadwal maneh, lan 60% rencana kanggo nundha rencana lelungan sing ana.

Hotel minangka siji-sijine industri perhotelan lan hiburan sing durung entuk pitulung langsung sanajan ana ing antarane sing paling angel. Kongres AS dijaluk lulus Undhang-undhang Kerja Hotel bipartisan sing dikenalake dening Senator Brian Schatz (D-Hawaii) lan Wakil Charlie Crist (D-Fla.). Undhang-undhang iki bakal menehi garis urip kanggo para pekerja hotel, menehi pitulung sing dibutuhake kanggo urip nganti lelungan bali menyang level pra-pandemi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Yen sampeyan rumangsa lara utawa ora sehat, mangga nginep ing omah. Diajak dhokter yen prelu. Kanggo matesi panyebaran virus corona ing Kanada, watesan perjalanan ditrapake kanggo nyebrang kabeh wates. Wangsulan sawetara pitakon kanggo ngerteni.