24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara budaya Denmark Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Goleki kerja: Denmark ngandhani para migran supaya bisa golek tunjangan kesejahteraan

Goleki kerja: Denmark ngandhani para migran supaya bisa golek tunjangan kesejahteraan
Goleki kerja: Denmark ngandhani para migran supaya bisa golek tunjangan kesejahteraan
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Denmark ujar manawa enem saka 10 wanita migran saka Turki, Afrika Lor lan Timur Tengah ora digunakake.

Print Friendly, PDF & Email
  • Para migran kudu njaluk kerja supaya bisa entuk mupangat ing Denmark.
  • Aturan anyar bakal mbantu para migran kanggo asimilasi menyang masarakat Denmark.
  • Enem saka sepuluh wanita migran 'non-kulon' ing Denmark ora digunakake.

Para migran ing Denmark kudu kerja paling ora 37 jam seminggu supaya bisa entuk tunjangan kesejahteraan sing diterbitake pamrentah.

Perdana Menteri Denmark Mette Frederiksen

Watesan anyar bakal dileksanakake kanggo wong-wong sing wis nampa tunjangan kesejahteraan saka pamrentah Denmark suwene telung nganti patang taun, nanging sing durung entuk level katrampilan tartamtu ing Denmark.

"Wis pirang-pirang taun kita nindakake perkara sing ora sopan karo akeh wong kanthi ora nuntut apa-apa," ujare PM, sing ujar manawa aturan kasebut khusus ditujukan kanggo para wanita migran sing entuk keuntungan, sing ora bisa digunakake saka latar 'dudu kulon'.

Pamrentah Denmark ujar manawa enem saka 10 wanita migran saka Turki, Afrika Lor lan Timur Tengah ora digunakake.

"Sejatine dadi masalah yen kita duwe ekonomi sing kuat, ing endi komunitas bisnis nuntut tenaga kerja, mula kita duwe klompok gedhe, utamane wanita kanthi latar belakang non-Kulon, sing dudu bagean saka pasar tenaga kerja," ujare Frederiksen.

Denmark nduweni salah sawijining sikap paling angel babagan imigrasi ing Uni Eropa (EU).

Ing wulan Juni, iki ngetrapake undang-undang kanthi swara 70-24, ngidini dheweke ngusir para pencari suaka lan ngolah aplikasi nalika ana ing njaba negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar