24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Warta Breaking UK Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Luwih akeh penerbangan menyang London, Kyiv lan Istanbul ing Air Astana saiki

Luwih akeh penerbangan menyang London, Kyiv lan Istanbul ing Air Astana saiki
Luwih akeh penerbangan menyang London, Kyiv lan Istanbul ing Air Astana saiki
ditulis dening Harry Johnson

Air Astana ngumumake frekuensi tambah menyang Ukraina lan Turki, nerusake penerbangan London.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Astana nambah frekuensi Istanbul.
  • Air Astana nambah penerbangan Kyiv liyane.
  • Air Astana nerusake penerbangan langsung London saka Nur-Sultan.

Air Astana ngenalake frekuensi tambahan antarane Kyiv lan Nur-Sultan, Selasa, 7 September 2021, kanthi ibukota Kazakhstan lan Ukraina saiki wis nyambung kaping telu seminggu ing dina Senen. Selasa lan Kamis. Maskapai iki uga mbukak penerbangan antara Kyiv lan Almaty ing dina Rebo, Setu lan Minggu.

Air Astana uga bakal miwiti frekuensi kaping telu ing antarane Istanbul lan Almaty tanggal 17 September 2021, kanthi penerbangan ing dina Selasa, Jumuah lan Minggu, uga layanan antarane Istanbul lan Nur-Sultan ing dina Kemis.

Air Astana uga nerusake penerbangan langsung saka London menyang Nur-Sultan kaping pindho saben minggu ing dina Rebo lan Setu wiwit tanggal 18 September 2021.

Penumpang dijaluk nuruti syarat mlebu sadurunge pesawat ing Air Astana situs.

Air Astana minangka maskapai pembawa bendera ing Kazakhstan, adhedhasar ing Almaty. Iki ngoperasikake layanan dijadwal, domestik lan internasional kanthi 64 rute saka pusat utamane, Bandara Internasional Almaty, lan saka pusat sekunder, Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar