24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Kabar Breaking Senegal Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Dakar menyang New York City lan Washington saiki ing Air Senegal

Dakar menyang New York City lan Washington saiki ing Air Senegal
Dakar menyang New York City lan Washington saiki ing Air Senegal
ditulis dening Harry Johnson

Air Senegal ngluncurake penerbangan kaping pindho saben minggu menyang Amerika Serikat saka Dakar, Senegal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Senegal ngluncurake penerbangan menyang Bandara John F. Kennedy ing New York.
  • Air Senegal ngumumake layanan Bandara Internasional Thurgood Marshall ing Baltimore Washington.
  • Kaloro penerbangan AS sing anyar bakal diterbitake saka Dakar, Senegal.

Air Senegal, maskapai pembawa bendera nasional Senegal, dina iki ngluncurake penerbangan perdana menyang Bandara Internasional John F. Kennedy ing New York lan Bandara Internasional Thurgood Marshall Washington, sing pertama kanggo layanan kaping pindho saben minggu ing antarane Dakar lan loro kutha AS.

Penerbangan HC407 budhal saka Bandara Internasional Blaise Diagne ing Dakar jam 2:56 esuk lan tekan ing Bandara JFK (Terminal 1) New York jam 06:51 dina iki. Penumpang sing arep menyang wilayah Metropolitan Washington nerusake pesawat kasebut sawise ngliwati Imigrasi lan Bea Cukai ing New York.

Penerbangan kasebut tekan Bandara Baltimore Washington (BWI) jam 11:08 nalika pesawat kasebut disambut karo salam meriam banyu tradisional. Penerbangan bali bakal mangkat ing Baltimore jam 08:25 liwat New York JFK (Terminal 1) menyang Dakar sing dijadwalake ndharat jam 12:25 dina esuk.

Layanan anyar kasebut bakal dioperasikake dina Kamis lan Minggu kanthi nggunakake pesawat Airbus A330-900neo sing paling canggih, nawakake 32 kamar flat ing Bisnis, 21 kursi Ekonomi Premium lan 237 kursi ing kelas Ekonomi, sistem hiburan, tenaga kursi , lan panyambungan Wi-Fi ing pesawat. Air Senegal nyedhiyakake sambungan sing cocog kanggo penumpang USA liwat Dakar ing arah loro menyang Abidjan, Conakry, Freetown, Banjul, Praia, Bamako, Nouakchott, Douala, Cotonou lan Libreville.

Ing taun 2019, luwih saka sayuta penumpang mabur ing antarane Amerika Serikat lan Afrika Kulon sing samesthine bakal tuwuh luwih akeh nalika diluncurake rute anyar iki. Senegal minangka pusat bisnis lan turis utama Afrika Barat lan dadi markas PBB ing Afrika Kulon.

Ibrahima Kane, Chief Executive Officer ing Air Senegal ujar: "Tujuane kanggo nyedhiyakake perjalanan sing trep lan nyaman antara AS, Senegal, lan Afrika Kulon. Lokasi geografis Dakar sing dikombinasikake karo macem-macem sambungan Air Senegal liwat pusat utamane menyang kabeh kutha utama ing Afrika Kulon bakal ngaktifake rute anyar iki kanthi kuat. Kajaba iku, kita ngarep-arep stimulasi panjaluk turis Amerika menyang Senegal kanggo njelajah sejarah budaya sing sugih, pantai kelas dunia, lan masakan eksotik ing saindenging negara.

Air Senegal, yaiku pembawa bendera Republik Senegal. Digawe ing 2016, negara kasebut diduweni liwat cabang investasi Caisse des Dépots et Consignation du Sénégal. Dumunung ing Bandara Internasional Blaise Diagne ing Dakar, Senegal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar