24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Samoa Breaking News aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Penerbangan saka Hawaii menyang Samoa Amerika ing Hawaiian Airlines saiki

Penerbangan saka Hawaii menyang Samoa Amerika ing Hawaiian Airlines saiki
Penerbangan saka Hawaii menyang Samoa Amerika ing Hawaiian Airlines saiki
ditulis dening Harry Johnson

Hawaiian Airlines nerusake layanan nonstop antara Honolulu, Daniel K. Inouye lan bandara internasional Pago Pago Samoa Amerika kanthi pesawat Airbus A330.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hawaiian Airlines nerusake penerbangan menyang Samoa Amerika.
  • Hawaiian Airlines bakal nawakake rong penerbangan saben wulan.
  • Rute Hawaii menyang Samoa Amerika bakal dilayani karo pesawat Hawaiian Airlines Airbus A330.

Hawaiian Airlines lagi nyambung Honolulu (HNL) lan Samoa Amerika (PPG) kanthi nerusake penerbangan nonstop antara Hawai'i lan Wilayah AS minggu ngarep. Hawaiian, sing nundha layanan HNL-PPG kaping pindho saben minggu ing wiwitan pandemi COVID-19 ing Maret 2020, bakal nawakake rong penerbangan saben wulan Senin nganti 20 Desember.

"Kita seneng nggawa Samoa Amerika bali menyang jaringan lan nampani tamu sing wis sabar ngenteni penerbangan kita diwiwiti maneh," ujare Brent Overbeek, wakil presiden senior kanggo perencanaan jaringan lan manajemen pendapatan ing Hawaiian Airlines. "Minangka tetanggan pulau Pasifik, kita ngerti sepira tamu gumantung karo layanane lan ngarep-arep bisa nyambungake kulawarga lan kanca kanthi aman."

Hawaiian, sing nyedhiyakake siji-sijine hubungan udara sing dijadwalake kanthi rutin antara rong rantai pulau kasebut, ngaso penerbangan sajrone 17 wulan amarga panjaluk saka pamrentah Samoa Amerika. Ing tanggal 13 Januari, Hawaiian wiwit ngoperasikake serangkaian penerbangan repatriasi kanggo nggawa menyang Samoa Amerika ribuan warga sing wis terdampar adoh saka omah ing Hawaii, daratan AS lan liya-liyane.

Pelancong menyang Samoa Amerika kudu ngetutake sawetara protokol kesehatan lan keamanan pemerintah, kalebu bukti vaksinasi lan asil tes pra-lelungan negatif. Katrangan lengkap kasedhiya ing situs web TALOFApass. Para tamu sing mabur menyang Hawaii diwajibake nggawe akun Travel Safe Safes negeri lan ngunggah kertu vaksinasi utawa tes pra-lelungan negatif supaya ora karantina nalika teka.

Hawaiian bakal terus ngoperasikake rute kasebut kanthi pesawat Airbus A278 kanthi jembar 330 kursi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar