24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

WestJet saiki mbutuhake vaksinasi COVID-19 kanggo kabeh karyawan

WestJet saiki mbutuhake vaksinasi COVID-19 kanggo kabeh karyawan
WestJet saiki mbutuhake vaksinasi COVID-19 kanggo kabeh karyawan
ditulis dening Harry Johnson

Karyawan sing gagal mbuktekake status vaksinasi nganti tanggal 24 September utawa entuk status vaksinasi kanthi lengkap tanggal 30 Oktober 2021, bakal nemoni cuti sing durung dibayar utawa mandheg kerja.

Print Friendly, PDF & Email
  • WestJet ngumumake vaksinasi wajib kanggo kabeh staf.
  • Status vaksinasi lengkap uga dibutuhake kanggo kabeh karyawan mbesuk.
  • Kebijakan vaksinasi anyar bakal ditrapake wiwit 30 Oktober 2021.

Grup WestJet dina iki ngumumake yen wiwit tanggal 30 Oktober 2021, kabeh karyawan WestJet Group kudu divaksinasi kanthi lengkap marang COVID-19. Kajaba iku, status vaksinasi lengkap bakal dadi syarat kerja kanggo kabeh karyawan mbesuk sing dipekerjakake dening WestJet Group.

"Nglindhungi kesehatan lan keamanan tamu lan karyawan tetep dadi prioritas utama lan vaksinasi minangka pertahanan paling apik," ujare Mark Porter, WestJet Wakil Presiden Eksekutif Rakyat. "Penerbangan wis dadi salah sawijining industri sing paling angel lan kita percaya yen mbutuhake kabeh karyawan WestJet Group divaksinasi minangka tumindak sing tepat lan njamin lingkungan lelungan lan papan sing paling aman kanggo kabeh wong ing jagad WestJet."

Grup WestJet bakal ngevaluasi lan nampung karyawan kasebut sing ora bisa divaksinasi nglawan COVID-19 kanthi nggunakake pangecualian medis utawa liyane. Karyawan sing gagal mbuktekake status vaksinasi nganti tanggal 24 September utawa entuk status vaksinasi kanthi lengkap tanggal 30 Oktober 2021, bakal nemoni cuti sing durung dibayar utawa mandheg kerja. Minangka bagean saka prentah vaksinine, maskapai kasebut ora bakal menehi tes minangka alternatif kanggo vaksinasi.

Terus Porter, "Grup WestJet tetep duwe komitmen kanggo nggawe bangunan sing luwih kuwat supaya industri penerbangan kompetitif ing Kanada. Nuntut kabeh karyawan divaksinasi marang COVID-19 penting banget kanggo miwiti maneh lelungan liwat Kanada. "

Wiwit wiwitan pandemi, Grup Perusahaan WestJet nggawe kerangka langkah-langkah keamanan sing dilapisake supaya warga Kanada bisa terus lelungan kanthi aman lan tanggung jawab liwat jajaran Keselamatan maskapai ing Ndhuwur Kabeh. Sajrone wektu iki, WestJet tetep dadi status minangka salah sawijining maskapai penerbangan paling top 10 ing Amerika Utara sing dijenengi Cirium.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar