24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

IMEX Amerika: Acara Fokus Perusahaan Anyar

Amerika IMEX

Perencana rapat perusahaan saiki duwe kesempatan kanggo nyambung lan nuduhake pengalaman sajrone IMEX Amerika ing wulan November iki. Loro acara eksklusif bakal dianakake ing acara kasebut sing dianakake tanggal 9-11 November ing Las Vegas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Anyar kanggo taun iki yaiku Fokus Perusahaan, mbukak kanggo perancang perusahaan ing kabeh level.
  2. Bakal ditindakake ing Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November 2021.
  3. Sesi bakal ngidini diskusi jero babagan masalah lan tantangan saiki kayata manajemen tim, desain rapat, komunikasi efektif karo buruh jarak jauh, lan kesehatan mental lan kesehatan.

Forum Rapat Eksekutif minangka puncak mung undhangan kanggo eksekutif perusahaan tingkat senior saka perusahaan Fortune 2000 lan - anyar kanggo taun iki - yaiku Fokus Perusahaan, mbukak kanggo perancang perusahaan ing kabeh level. Manggon ing dina Senin Cerdas, didhukung dening MPI, tanggal 8 November kalorone sesi kasebut bakal mbahas diskusi jero babagan masalah lan tantangan saiki kayata manajemen tim, desain rapat, komunikasi efektif karo buruh jarak jauh, lan kesehatan mental lan kesehatan.

Para veteran industri fasilitator lan fasilitator trampil Terri Breining bakal memimpin Forum Rapat Eksekutif lan Annette Gregg, Wakil Presiden Senior, Pengalaman ing MPI bakal dadi Fokus Perusahaan sing anyar. Format kaloro sesi kasebut bakal diarahake kanggo sinau sosial, nyengkuyung para pamiarsa supaya bisa nuduhake lan ngganti ide ing lingkungan sing ora resmi nanging pribadi.

Terri Breining
Annette Gregg

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, nerangake: "Sanajan sektor acara bisnis minangka sawijining komunitas, kebutuhan klompok tartamtu ing komunitas iki cukup beda lan para perancang perusahaan ora kalebu.

"Kita wis nambah tawaran kanggo perencana perusahaan taun iki kanthi ngluncurake Fokus Perusahaan bebarengan karo Forum Rapat Eksekutif. Kaloro sesi kasebut duwe kolaborasi, menehi kesempatan kanggo nuduhake pandangan lan ngatasi masalah karo profesional lan kanca saka perusahaan ing saindenging jagad. ”

Hub Inspirasi, papan dununge pendhidhikan lantai pertunjukan, nerusake obrolan perancang perusahaan sajrone acara kasebut kanthi sesi pembelajaran: Obrolan perusahaan: Pamulihan industri acara kanthi tujuan. Bob Bejan, Wakil Presiden Perusahaan, Acara Global, Studio Produksi & Komunitas Pemasaran, Microsoft lan Nicola Kastner, VP, Kepala Strategi Pemasaran Acara Global ing SAP bakal nuduhake pengalaman pindhah liwat acara digital lan fisik, keputusan lan panggunaan rapat hibrida , pangarepan lan kabutuhan pangowahan peserta acara lan implikasi kanggo desain acara.

Pembeli perusahaan duwe 22 persen saka 3,000 panuku sing saiki wis ndaftar Amerika IMEX.

Forum Rapat Eksekutif mung diundang kanggo eksekutif perusahaan level senior saka perusahaan Fortune 2000. Fokus Perusahaan mbukak kanggo perancang perusahaan ing kabeh level. Kalorone kedadeyan ing IMEX America ing dina Senen Cerdas sing didukung MPI, tanggal 8 November.

IMEX Amerika kedadeyan tanggal 9 - 11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene

Kanggo rincian liyane babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene.

www.imexamerica.com 

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX.

# IMEX21

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar