24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Hak-hak manungsa Warta Breaking Indonesia News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Paling ora ana 41 wong sing tiwas, 80 sing cilaka ing geni penjara Jakarta

Paling ora ana 41 wong sing tiwas, 80 sing cilaka ing geni penjara Jakarta
Paling ora ana 41 wong sing tiwas, 80 sing cilaka ing geni penjara Jakarta
ditulis dening Harry Johnson

Blok sing rame, sing dirancang kanggo nyekel 40 tahanan, bisa nampung 122 wong, ujare juru bicara departemen kunjara ing Kementerian Hukum lan Hak Asasi Manusia Indonesia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Geni kasebut jam 2:20 esuk wektu lokal lan suwene luwih saka sakjam.
  • Wolung tahanan dirawat ing rumah sakit amarga ciloko sing ngancam nyawa.
  • Sirkuit listrik sing dipercaya bisa nyebabake kobongan.

Pejabat penegak hukum Indonesia ujar manawa ana 41 wong sing tiwas lan paling ora 80 wong liyane cilaka amarga kobongan penjara kutha Tangerang cedhak ibukota negara kasebut. Jakarta dina iki.

Miturut kepala polisi Jakarta Inspektur Jenderal Fadil Imran, kabeh tahanan sing cilaka, kalebu wolung tahanan sing cilaka ngancam nyawa, digawa menyang rumah sakit lan klinik-klinik kesehatan.

Geni kasebut kedadeyan jam 2:20 esuk wektu setempat lan dipateni jam 3:30 esuk, lan sirkuit listrik listrik dipercaya dadi penyebab kebakaran kasebut, ujare juru bicara polisi Jakarta Jakarta Komisioner Senior Yusri Yunus.

Blok sing rame, sing dirancang kanggo nyekel 40 tahanan, bisa nampung 122 wong, ujare Rika Aprianti, juru bicara departemen kunjara ing Kementerian Hukum lan Hak Asasi Manusia Indonesia.

Akeh tahanan sing ditahan ing blok sing kena pengaruh yaiku sing melu kasus narkoba lan narkotika, miturut dheweke.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar