24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Napa Jamaika? Response menyang US "Aja Lelungan" Penasihat

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ekonomi Jamaika gumantung banget karo industri pariwisata lan pariwisata. AS nerbitake peringatan lelungan Level 4 minangka kekecewaan lan ancaman gedhe tumrap negara pulau kasebut. Akeh sing kerja lan gumantung karo kesejahteraan industri pariwisata lan pariwisata, lan wong Amerika minangka mayoritas pengunjung.

Print Friendly, PDF & Email
  • Departemen Luar Negeri Amerika Serikat kanthi kerja sama karo CDC nerbitake Penasihat Perjalanan Tingkat 4 kanggo Jamaika.
  • Penasihat tingkat 4 minangka saran paling dhuwur ing ranté lan sarana kanggo wong Amerika "Aja lelungan."
  • Menteri Pariwisata Jamaika nanggapi peringatan kasebut ing sawijining pernyataan sing dirilis eTurboNews dina iki.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nerbitake pernyataan kasebut babagan Amerika Serikat sing nerbitake Penasihat "Aja Lelungan" nglawan Jamaika:

Jamaika bubar nyambut tamu sing kaping sejuta wiwit mbukak maneh lelungan ing wulan Juni 2020, lan para pengunjung bisa uga yakin yen ngerti manawa Koridor Ketahanan Jamaika - sing nutupi luwih saka 85 persen produk pariwisata pulau kasebut lan kalebu kurang saka siji persen populasi - duwe nyathet tingkat infeksi COVID-19 ing sangisor persen sak taun kepungkur.

Iki bisa ditindakake liwat protokol kuat sing dikembangake bebarengan karo panguwasa ing sektor kesehatan lan pariwisata. Protokol kasebut kalebu salah sawijining sing pertama nampa pangenalan Perjalanan Aman lan Dewan Pariwisata Dunia sing ngidini kita bisa mbukak maneh kanthi aman ing wulan Juni 2020.

Kesehatan lan keamanan saben wong Jamaika lan saben manca negara tetep dadi prioritas utama, lan kita ngarepake sebutan level 4 dening Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit Amerika Serikat (CDC) ora suwe.

Nalika Jamaika minangka salah sawijining 77 negara ing saindenging jagad, kalebu akeh sedulur Karibia, sing nampa sebutan Tingkat 4, kita tetep yakin manawa Koridor lan protokol sing tangguh bakal terus nggawa kita ing dalan sing bener.

Amerika Serikat wis nerbitake peringatan lelungan tingkat 4 menyang sawetara negara Karibia sing gumantung karo pariwisata.

Nalika nerbitake Advisory Do not Travel, pamrentah AS saiki ora nate tuku babagan luwih aman kanggo ngunjungi Jamaika dibandhingake Florida utawa Hawaii - nalika ana ancaman infeksi COVID.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ora mung dadi pimpinan lokal kanggo negarane nanging uga nggawe Pusat Ketahanan lan Krisis Pariwisata Global, Jamaika wis dadi pemimpin global nalika pariwisata lan krisis aman.

The Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) wis nerbitake a Tingkat 4 Kesehatan Kesehatan Wara-wara amarga COVID-19, nuduhake level COVID-19 sing dhuwur banget ing negara kasebut. Risiko sampeyan kena COVID-19 lan ngalami gejala parah bisa uga luwih murah yen sampeyan divaksinasi lengkap karo Vaksin resmi saka FDA. Sadurunge ngrancang lelungan internasional, waca maneh rekomendasi CDC khusus kanggo divaksinasi lan ora divaksinasi wong lelungan. Dolan maring Kedutaan Besar Kaca COVID-19 kanggo informasi luwih lengkap babagan COVID-19 ing Jamaika.

Aja lelungan menyang:

  • Wilayah ing ngisor iki sing ditandhani Kingston amarga angkara.
  • Wilayah ing ngisor iki ing Montego Bay amarga angkara.
  • Kutha Spanyol amarga angkara.

Ringkesan Negara: Kadurjanan sing parah, kayata nyerang omah, rampokan bersenjata, serangan seksual, lan pembunuhan umume. Serangan seksual asring kedadeyan, kalebu ing resor sing kalebu kabeh. Polisi lokal ora duwe sumber daya kanggo nanggapi insiden kriminal serius kanthi efektif. Layanan darurat beda-beda ing saindenging pulau, lan wektu respons bisa beda-beda saka standar AS. Personel pamrentah AS dilarang lelungan menyang wilayah sing kasebut ing ngisor iki, nggunakake bus umum, lan nyopir ing sanjabane wilayah resep Kingston ing wayah wengi.

AS menehi peringatan sing padha tumrap tangga teparo Karibia liyane, kalebu Bahama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar