24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Billy Bishop Toronto City Nerusake Layanan Komersial

Bandara Billy Bishop Toronto City Nerusake Layanan Komersial
Bandara Billy Bishop Toronto City Nerusake Layanan Komersial
ditulis dening Harry S. Johnson

Wiwiti maneh Bandar Udara Billy Bishop Toronto City minangka komponen penting strategi pamulihan Kutha Toronto amarga restart tegese ngasilake lapangan kerja, pulihake perdagangan lan pariwisata, lan bali saka gerbang terkenal menyang salah sawijining kutha paling apik ing jagad

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Billy Bishop Toronto City nampani layanan komersial bali
  • Porter Airlines lan Air Canada bali menyang Bandara Billy Bishop Toronto City.
  • Wiwiti maneh komersial nalika mengeti 82 taun penerbangan komersial kaping pisanan ing bandara.

Bandara Billy Bishop Toronto City ngrayakake bali menyang langit wingi kanthi miwiti maneh layanan maskapai komersial dening Porter Airlines lan Air Canada sawise nundha sawetara operasi amarga pandemi COVID-19.

Bandara Billy Bishop Toronto Kutha Ngrayakake Bali menyang Layanan Komersial kanthi Salam Canon Water Khusus kanggo Menghormati Penerbangan Pertama

Kanggo nandhani acara kasebut, penerbangan pertama sing ngelingi menyang Ottawa sing dirawuhi para pemangku kepentingan lan mitra utama "siyap-siyap kanggo lepas landas" kanthi salam saka kanon banyu khusus sing ditindakake dening tim Penyelamat Bandara lan Pemadam Kebakaran Billy Bishop Bandara.

Bandara Billy BishopStaff, pihak sing duwe kepentingan, lan mitra pamrentah menehi tandha dina iki lan ngakoni kesimpulan wektu sing angel kanggo industri penerbangan kanthi nyambut tamu maneh lan bali menyang bisnis nggawe koneksi lan ndhukung ekonomi Toronto. Miwiti maneh komersial kanthi kebetulan tanggal 82nd mengeti penerbangan komersial bandara pertama kali ing taun 1939.

Geoffrey Wilson, CEO PortsToronto, pamilik lan operator Bandara Billy Bishop, gabung karo His Worship John Tory, Walikota Toronto, lan Michael Deluce, Presiden lan CEO Airlines Porter ing atur sambutan kanggo ngrayakake acara kasebut. Penumpang lan staf dianggep oleh hadiah lan hadiah, lan penerbangan pertama sing dielingi menyang Ottawa sing dirawuhi para pemangku kepentingan lan mitra utama "siap diluncurake" kanthi tabung canon khusus banyu sing ditindakake dening tim Penyelamat Bandara lan Firefighting ing bandara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar