24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Klik ing kene yen iki siaran pers! Warta Pamrentah Warta Breaking Nepal News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Wtn

Sektor pariwisata kudu dinyatakake mbukak dening Pamrentah Nepal

Nepal
Kredit: Surat Pariwisata
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengusaha Pariwisata Nepal Rapat Kanggo Nggampangake Tindakan Pamrentah:
Nepal wis ditutup amarga industri sing paling nguntungake amarga COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
  • Rapat eksekutif pariwisata terkemuka, sing diatur dening mantan CEO Dewan Pariwisata Nepal, Deepak Raj Joshi bertekad kanggo njaluk petisi pamrentah supaya mbusak syarat karantina kanggo para wisatawan sing divaksinasi kanggo ngrangsang pariwisata ing Nepal.
  • Nemtokake manawa para pekerja pariwisata garis depan saiki divaksinasi, yaiku posisi klompok yen sektor pariwisata kudu dinyatakake mbukak dening Pamrentah Nepal.
  • Kajaba iku, klompok kasebut mbutuhake resume visa nalika teka lan promosi tes PCR ing bandara.e

Nalika bagean Nepal bubar opened ing sawetara watesan, kayata aula bioskop lan restoran kanthi kapasitas 50%, nanging durung ana update babagan larangan lelungan Nepal sajrone nem wulan.

Sekretaris PATA Suman Pandey melu sentimen yen visa teka kudu diterbitake kanggo para wisatawan sing divaksinasi lan sarat karantina dibusak. Pamrentah sing mentas dibentuk durung ngisi akeh lowongan level kabinet lan melu urusan politik karo partai politik sing saingan, mula kudu dipikirake manawa pamrentah bisa njupuk tindakan kanggo stimulasi sektor vital ekonomi Nepal iki.

Deepak Raj Joshi uga wakil saka Nepal ing Jaringan Pariwisata Dunia, lan dianugerahi gabung karo Program Pahlawan Pariwisata WTN.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar