24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News wong Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Jumeirah Maldives: Resor mewah kabeh-villa dibukak ing wulan Oktober

Jumeirah Maldives: Resor mewah kabeh-villa dibukak ing wulan Oktober
Jumeirah Maldives: Resor mewah kabeh-villa dibukak ing wulan Oktober
ditulis dening Harry S. Johnson

Nambah portofolio hotel sing berkembang ing Jumeirah Group, para tamu saiki bisa nemokake Jumeirah Maldives, sawijining resor mewah kabeh-villa sing ana ing perairan pirus kristal ing Mal Malé Utara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jumeirah Group mbukak resort mewah anyar ing Maladewa.
  • Jumeirah Maldives bakal nampani tamu pisanan tanggal 1 Oktober 2021.
  • Jumeirah Maldives nawakake 67 villa pantai lan over-water.

Jumeirah Group, perusahaan perhotelan mewah global lan anggota Dubai Holding, dina iki ngumumake resor internasional anyar, Jumeirah Maldives, sing bakal nampani tamu pertamane wiwit tanggal 1 Oktober 2021.

Nambahake menyang Kelompok JumeirahPortofolio hotel sing saya akeh, para tamu saiki bisa nemokake Jumeirah Maldives, sawijining resor mewah kabeh-villa sing ana ing perairan pirus kristal Atoll Malé Utara, sing gampang ditempuh nganggo prau utawa plancongan laut saka Bandara Malé. Lokasi sing apik banget nyedhiyakake privasi kanggo plancongan romantis, mundur pulau sing apik kanggo kanca lan kulawarga lan pengalaman sing cocog karo wong sing seneng lelungan sing luwih aktif. 

Arsitektur panorama resor sing nggumunake lan interior sing tenang yaiku karya studio desain Singapura sing canggih, Miaja, sing nggawe etos kontemporer sing elegan selaras karo lingkungan alam, kanthi gaya modern Mediterania - desain sing mbedakake saka liyane.

José Silva, Kepala Eksekutif Grup Jumeirah, ujar: "Maladewa minangka plancongan sing ditresnani kanggo para pelancong saka saindenging jagad lan Jumeirah Maldives minangka tujuan sing menehi janji merek Tetep Beda. Resor kasebut nawakake keramahan sing apik banget kanthi bakat asli sing ngluwihi pangarepan tamu, nalika meksa watesan desain, kuliner lan keahlian layanan. Minangka tambahan narik napas kanggo portofolio merek, omah anyar Jumeirah Group ing Maladewa njamin pengalaman tamu sing murni wiwit wayahe dheweke mlaku ing resort kontemporer sing anyar. "

Jumeirah Maldives nawakake 67 vila pantai lan over-water ing konfigurasi siji, loro lan telung kamar, kabeh nggawe pemandangan Laut Samudra Hindia sing apik banget. Wiwit taun 171sqm, vila-vila resor kalebu sing paling jembar ing Atol Mal Utara. Saben villa duwe kolam renang tanpa wates pribadi lan teras ndhuwur-atap kanthi area panedhaan khusus kanggo para tamu supaya bisa ndeleng pemandangan sing sensasional nalika ngombe masakan kuliner sing enak utawa santai kanthi pengalaman film-ing-lintang-lintang sing sampurna. Villa telu kamar uga duwe gym dhewe.

Jumeirah Group, anggota Dubai Holding lan perusahaan hotel mewah global, ngoperasikake portofolio 6,500 + -key saka 24 properti ing Timur Tengah (kalebu unggulan Burj Al Arab Jumeirah) Eropa lan Asia, kanthi properti saiki lagi dibangun ing sekitar jagad

Kesehatan lan safety tamu lan kolega dadi prioritas utama Jumeirah Group. Iki wis ngetrapake serangkaian langkah-langkah proteksi ing kabeh hotel, sauntara ngetrapake arahan pamrentah saben pasar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar