24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika Ngatur Salam Sungkawa kanggo Kulawarga St. Ann Hotelier

Richard Salm
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngaturake sungkawa kanggo sedulur lan kanca hotelier St. Ann, Richard Salm, sing tilar donya amarga kecelakaan kendharaan bermotor wingi ing dalan utama Lland Recovery, St. Ann.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Salm minangka pamilik Club Caribbean Hotel ing Runaway Bay, lan direktur pangurus Drax Hall Estate, uga ing St. Ann.
  2. Ing taun 1994, dheweke lan garwane, nyipta Sekolah Persiapan Glen ing kebone mburi omah ing Salem, dadi sponsor anak-anake anggota staf ing hotel kasebut.
  3. Dheweke diakoni amarga menehi kontribusi kanggo pembangunan nasional ing 2019 ing upacara Honour and Awards Nasional ing King's House.

"Aku sedhih banget nalika ngerti babagan sedhihipun Pak Richard Salm. Kita tetep bersyukur amarga keputusane nggawe Jamaica dadi omah lan sing luwih penting kanggo nyawisake umure kanggo ngladeni masarakat Jamaika liwat pariwisata lan pembangunan komunitas. Dheweke pancen gagah ing industri lan manungsa sing unggul, ”jarene Bartlett.

"Atas jenenge Pamrentah lan warga Jamaika, kalebu kita kabeh ing industri pariwisata, aku ngaturake rasa welas asih lan dhukungan kanggo kulawarga lan kanca-kanca Pak Salm. Muga-muga Pangeran menehi sampeyan panglipur sajrone kasusahan lan nyawane tentrem, ”ujare.

Salm minangka pamilik Club Caribbean Hotel ing Runaway Bay, lan direktur pangurus Drax Hall Estate, uga ing St. Ann. Dheweke uga memimpin pengembangan Ironshore ing Montego Bay, sing duwe lapangan golf 18 bolongan.

Ing taun 1994, dheweke lan garwane, nyipta Sekolah Persiapan Glen ing kebon mburi omah ing Salem, dadi sponsor anak-anake anggota staf hotel. Sekolah kasebut saiki wis ditambahi lan saiki ana ing Discovery Bay, St. Ann.

Dheweke diakoni amarga menehi kontribusi kanggo pembangunan nasional ing 2019 ing upacara Honour and Awards Nasional ing King's House, ing endi dheweke dianugerahi Order of Distinction in the Rank of Commander (CD) kanggo layanan Pariwisata, Promosi Olahraga Musim Dingin, lan Pembangunan Komunitas .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar