Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

COVID-19 asu sniffing sing teka ing Bandara Miami

Asu COVID-19-sniffing teka ing Bandara Miami
Asu COVID-19-sniffing teka ing Bandara Miami
ditulis dening Harry S. Johnson

Anjing detektor duwe kemungkinan ndeteksi lan nanggepi virus ing papan umum kaya bandara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Internasional Miami kanggo nyoba COVID-19 ndeteksi asu.
  • Anjing-anjing kasebut dipasang ing pos keamanan karyawan.
  • Bandara pertama AS ing MIA nyebarke anjing taring COVID.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar