24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

United Airlines: Goleki jab COVID-19 utawa ilang

United Airlines: Goleki jab utawa ilang
United Airlines: Goleki jab utawa ilang
ditulis dening Harry S. Johnson

Karyawan United Airline sing nolak vaksin COVID-19 ora diidini mlebu papan kerja sawise tanggal 2 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email
  • United Airlines ngumumake mandat vaksinasi COVID-19 kanggo karyawan.
  • United Airlines sing nolak COVID-19 jab bakal dipecat.
  • Para pekerja maskapai sing duwe pambebasan vaksin bakal dilebokake ing wektu cuti sing ora ditemtokake.

Ing mémo perusahaan sing dikirim wingi, United Airlines ngumumake manawa kabeh staf maskapai sing nampa pengecualian agama, medis utawa pribadi saka vaksinasi coronavirus wajib bakal dikirim tanpa cuti utawa cuti medis tanpa wates, tanpa preduli alasan utawa status pengecualian.

"Sawise pandemi kasebut surut banget, sampeyan bakal disambut bali menyang tim kanthi status aktif," pilot, pramugari lan agen layanan pelanggan - sing diarani karyawan ing "peran sing diadhepi pelanggan operasional" - dikandhani ing memo.

Airlines karyawan sing ora langsung berinteraksi karo penumpang, kayata para pengirim lan mekanik, sing wis disetujoni kanggo dibebasake, diwajibake dites saben minggu lan nganggo topeng sawayah-wayah nalika kerja, kalebu nalika ing njobo.

Sapa wae sing entuk pengecualian medis bakal cuti medis sakedap. Wong-wong sing njaluk panjaluk pengecualian kudu dijupuk kaping pisanan nganti tanggal 27 September lan divaksinasi kanthi lengkap sajrone limang minggu utawa kelangan tugas kabeh, miturut memo sing dikirim dening VP sumber daya manusia Kirk Limacher.

Karyawan United Airline sing nolak vaksin COVID-19 ora diidini mlebu papan kerja sawise tanggal 2 Oktober.

Pamrentah United Airlines durung nemtokake manawa operator bakal menehi panjaluk, lan maskapai kasebut durung ujar manawa wis ditampa.

United minangka maskapai AS pertama sing ngetrapake mandhiri vaksin COVID-19 marang karyawan 67,000 plus, ing wiwitan Agustus. Maskapai penerbangan liyane wis pindhah kanggo mungkasi proteksi mbayar karyawan sing durung divaksinasi sing positif virus kasebut. Delta Air Lines wis nyalahake biaya tambahan $ 200 kanggo premi kesehatan karyawan sing durung divaksinasi.

Perusahaan AS lan lembaga pamrentah diwajibake menehi pengecualian kanthi alesan agama utawa medis, sanajan ora bisa diwenehake. Pamrentah Biden nyurung mandat vaksinasi publik lan pribadi amarga jumlah kasus COVID-19 ing AS wis saya gedhe sajrone musim panas. 

Maskapai penerbangan, lan serikat pilot lan pramugari kanthi semangat terus nampa ekstensi mandat pamrentah sing ora mesthi ditemtokake, sing wiwitan ditindakake ing wulan Februari lan dimaksudake suwene 100 dina.

United minangka maskapai penerbangan paling gedhe nomer papat ing AS kanthi jumlah penumpang sing digawa, nanging duwe armada paling gedhe nomer loro lan duwe tujuan paling akeh, miturut statistik pra-pandemi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar