24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel budaya Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Crossing Nggawe Tujuan sing Sregep ing Terminal Transbay Sementara

Crossing The
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kurasi panganan lan omben-omben ruangan, hiburan, lan rekreasi bakal nguripake kutha San Francisco lan ngirim perbaikan sing dibutuhake ing lingkungan East Cut kanthi dibukak The Crossing ing East Cut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Crossing minangka aktivasi interim sing dikembangake kanggo nanggepi lan koordinasi karo Rencana Pemulihan Downtown Walikota London Breed.
  2. Upaya pirang-pirang taun kanggo ngaktifake situs iki bakal menehi mupangat sing dibutuhake kanggo tetanggan lan uga menehi kontribusi kanggo mbukak maneh kutha San Francisco.
  3. Blok saklawasé 3.5 hektar lagi diowahi dadi oasis kutha.

Mitra Mendarat Timur (ECLP), kemitraan antarane Kabupaten Mupangate Wetan (East Cut CBD), Taman Nestory, Aktif Nyata lan Street Soccer USA, wis ngumumake pembukaan resmi saka Nyebrang ing East Cut, tujuan komunitas ing tilas Terminal Transit Transbay Sementara. Upaya pirang-pirang taun kanggo ngaktifake situs iki bakal menehi mupangat sing dibutuhake kanggo tetanggan lan uga nyumbang kanggo mbukak maneh kutha San Francisco lan ndhukung bisnis cilik sing ngadhepi tantangan sing durung pernah ana sadurunge pandemi COVID-19.

Dibukak tanggal 10 September 2021, The Crossing minangka aktivasi interim sing dikembangake kanggo nanggepi lan koordinasi karo Rencana Pemulihan Downtown Walikota London Breed. Blok saklawasé 3.5 hektar ing antarané Howard, Main, Folsom, lan Beale Street diowahi dadi oasis kutha sing nampilake taman bir sing ramah kulawarga, truk panganan, lapangan sepakbola lan mural dhasar ing fase awal. Bioskop ruangan, kios panganan lan ritel, pasar masarakat, lan area dolanan bakal ditambah mengko.

"Taun iki wis nuduhake kita carane penting akses menyang ruangan ruangan kanggo kesejahteraan komunitas kita lan pembangunan umum kutha kita," ujare Walikota Breed. "Situs sing dirancang kanthi apik iki bakal nyedhiyakake papan sing aman lan apik kanggo anggota komunitas lan pengunjung kutha kita supaya bisa metu lan nikmati inti pusat kutha kita."

"Wis sawetara taun push warga kanggo ngaktifake situs iki, mula kita rumangsa kudu dibukak kanthi cepet lan nambah program sajrone wulan sabanjure," ujare Kipp Kjeldgaard saka Real Aktif. "Amarga pengaruh COVID-19 ing bisnis, mbukak kanthi cepet uga penting kanggo mbantu para pengusaha lokal lan menehi tangan nggawa karyawan lan pengunjung bali menyang Kutha San Francisco. "

"Kanthi kerja sama karo bisnis lokal lan organisasi komunitas kanggo nyedhiyakake program sing beda-beda lan macem-macem, proyek anyar sing apik iki bakal maju ing kutha San Francisco lan bakal dadi papan sing bisa ditampa kanthi seneng. Kita ngajak kabeh wong supaya melu ngrayakake kabeh sing nggawe San Francisco dadi kutha kelas internasional; panganan, musik, kegiyatan lan papan sing apik kanggo kabeh kumpul ing papan sing pancen khas. ”

Pemrograman dipandu dening saran komunitas

East Cut CBD, lembaga nirlaba sing nyedhiyakake reresik, keamanan, lan pangopènan taman lan papan terbuka ing kabupaten kasebut, wis makarya kanggo ngaktifake situs iki luwih saka telung taun. Minangka bagean saka proses kasebut, survey luwih saka 1,200 tangga teparo ditindakake kanthi kerja sama karo kantor Pengawas Kabupaten 6 Matt Haney, takon marang para responden babagan pilihan program ing situs.

"Umpan balik kasebut penting banget kanggo nuntun pangembangan kemitraan situs kasebut lan para pengunjung program bakal ngalami nuduhake tanggapan kasebut," ujare Andrew Robinson, Direktur Eksekutif The East Cut CBD.

"Iki minangka lingkungan sing tuwuh lan berkembang, nanging mbutuhake papan sing luwih akeh kanggo masarakat supaya bisa nglumpuk, main lan seneng," ujare Supervisor Haney. "Crossing dirancang kanggo nyukupi kebutuhan kasebut kanthi kemitraan cedhak karo warga. Kanthi akeh aspek lan fitur sing nyenengake, mesthine bakal nambah semangat kanggo salah sawijining lingkungan kutha sing paling cepet. " 

Ing tengah-tengah situs iki bakal ana taman bir lan bar sing ramah kulawarga sing dioperasikake dening Monarch Beverage Catering, sing nglakokake venue bata lan mortir lan acara outdoor sing pop-up luwih saka 10 taun ing Kutha. Nyedhiyakake pengalaman saka macem-macem lingkungan, kalebu zona kulawarga, ruang santai, lan papan sing bisa ditrapake kanggo klompok lan organisasi, taman bir bakal duwe meja piknik, kursi santai ing njobo ruangan, lan mural dhasar sing dirancang dening seniman lokal Laura Stevenson.

Nalika kebon bir pungkasane bakal dikepung karo kios panganan lan ritel sing dibangun dening pengusaha lokal lan pemilik Lightbox Café, Hugo Santana, antrian truk panganan sing bermutu bakal bisa digunakake nganti pabrikan lan instalasi rampung.

Adhedhasar lokal, Street Soccer USA minangka mitra lama ing Kutha San Francisco lan organisasi nasional terkemuka nggunakake bal-balan kanggo pangowahan sosial, kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman makarya ing San Francisco lan ing saindenging Bay Area, California, lan negara kasebut. Street Soccer USA bakal nginstal rong lapangan pengadilan sepak bola seni kanggo dadi tuan rumah liga kompetitif kanggo kabeh saliyane dadi tuan rumah acara lan aktivasi adhedhasar olahraga liyane. Street Soccer USA uga bakal nglatih lan nyewa anggota komunitas kanggo nglatih lan ngatur program kanggo Street Soccer Community Club ing ngendi para pemuda lingkungan bisa ngakses kurikulum katrampilan urip liwat bal-balan kanthi gratis.

"Kanthi nggunakake pasukan sing nyawiji, sing ndadekake para pemain ora preduli lomba, agama utawa status ekonomi, taman Street Soccer USA dadi kebanggaan komunitas. Jarak kita dikembangake kanthi semangat sing padha, lan kita seneng ngundang kabeh wong kanggo main ing kene lan melu kekuatan sepak bola kanggo nyawiji, "ujare Direktur Managing Street Soccer USA, Rob Cann.

Tim Crossing uga ngarepake bioskop ruangan bakal siyap nampi para penggemar film ing acara curate sawise mbukak situs. Promotor acara lan musik Noise Pop Industries, sing ngoperasikake Bay Area DoTheBay.com lan wis nulungi Night Mafia Flix lan Sundown Cinema Film Night, wis melu nggawe lan ngoperasikake bioskop ruangan.

Saliyane area kebugaran komunitas khusus sing mbukak kanggo individu lan pelatih, kelas klompok lan individu uga ditawakake LuxeFit, sing saiki digunakake ing Proxy ing Hayes Valley.

Zona Komunitas Crossing bakal nampilake akeh fasilitas umum, kalebu udakara 5,000 kaki persegi ruangan njero ruangan sing bisa dilindhungi klompok komunitas lokal tanpa biaya. Manajemen uga ngembangake pasar komunitas, sing saliyane adol barang-barang lokal sing bisa ditemokake ing pasar tani, uga bakal nyedhiyakake barang rangkep lan penawaran ritel.

Thanks kanggo masukan saka Kantor Investasi lan Infrastruktur Komunitas San Francisco (OCII), The Crossing lagi nggarap En2 Tindakan lan La Cocina, organisasi nirlaba sing ngupayakake ngatasi masalah ekuitas ing bisnis, kanggo kesempatan kanggo nampilake produk wirausaha ing lingkungan sing ramah lingkungan, sing mlaku kanthi acara rutin lan kegiyatan.

David Flaherty saka Nestory Park ujar, "Proyek iki minangka kamenangan gedhe kanggo komunitas, bisnis cilik lan pambukaan Kota. Amarga distrik kasebut wis nambah ewonan unit omah ing spektrum ekonomi, ing lingkungan sing vertikal, proyek iki memenuhi panjaluk kritis kanthi menehi tunjangan komunitas sing wiyar nalika kekurangane. Nalika diimplementasikake, diramal luwih saka 30 bisnis lan wirausaha lokal sing nggunakake luwih saka 60 wong bakal operasi ing situs. ”

Desain sentris-manungsa dening perusahaan berbakat ing mburi Oracle Park

Kanggo desain, tim The Crossing kolaborasi karo Populasi, perusahaan arsitektur lan desain global sing duwe spesialisasi kanggo nggabungake wong liwat pengalaman unik lan khusus. Desainer visioner ing mburi Taman Oracle San Francisco lan stadion, arena, lan pusat konvensi liyane ing saindenging jagad, Populous uga nggawe aktivasi sementara kanggo Superbowl NFL, Olimpiade, lan FIFA.

"Kita pengin mbantu ngilangke wilayah San Francisco sing berkembang iki kanthi semangat khas, ngundang wong-wong saka lingkungan perumahan lan perusahaan sekitar kanggo nggawe komunitas dhewe liwat kesamaan lan serendipitas orkestra sing ditemokake ing kene," ujare Kepala Sekolah Senior di Populous, Michael Lockwood .

Pakaryan Populer ing proyek kasebut bakal duwe implikasi ngluwihi San Francisco, dadi model aktivasi komunitas sementara sing kreatif lan wicaksana nalika lagi dikembangake lan dibangun, lan nduduhake cara nggawe ikatan sing migunani ing lingkungan ing saindenging negara.

"Nyebrang kasebut transformatif kanggo nyiptakake nilai kanggo sebidhang tanah sing tradhisional bakal tetep dipageri sajrone tahap hak," ujare Kepala Sekolah Populer, Riki Nishimura. "Daripada ora ngidini ruang ora bisa digunakake kanthi akeh, kita menehi situs kasebut maneh menyang komunitas, nggawe papan supaya masarakat bisa seneng bareng maneh. Nalika historis, situs iki minangka gapura kanggo wong sing teka lan budhal saka kutha, dadi papan sing bisa digawe lelungan dhewe dina iki lan ngrasakake wektu sing ora bisa dilalekake karo kulawargane. ”

Nalika ECLP kanthi cepet ngluncurake situs kasebut supaya para pengunjung bisa langsung seneng nganggo program, dheweke kerja bareng Populous kanggo ningkatake elemen pamrograman lan desain ing Tahap II sing bakal nggawe The Crossing dadi papan inovatif, kelas internasional. Jembatan sing dhuwur sing nyebrang bagean situs lan nggawe amfiteater unik dibayangake, uga panggung sing bakal digunakake minangka balai kutha modern sing nampilake pagelaran, acara budaya lan pakumpulan masarakat. ECLP njaga PIVOT agensi pemasaran adhedhasar Bay Area kanggo nglakokake strategi sponsor lan mitra kanggo mbantu nggawe elemen-elemen sing apik lan liyane iki.

Amarga aktivasi iki minangka upaya kolaborasi sing nglibatake akeh organisasi lan individu, partisipasi luwih lanjut dening para seniman, bisnis lan mitra kanggo nglakokake lan ningkatake situs iki disambut.

Organisasi lan individu sing kasengsem ing kesempatan kemitraan bisa ngunjungi www.eastcutcrossing.com utawa email [email dilindhungi] kanggo informasi luwih lengkap.

Babagan Mitra Mendarat East Cut

East Cut Landing Partners (ECLP) minangka LLC Manfaat Umum sing digawe kanggo tujuan tartamtu kanggo ngembangake lan ngoperasikake Nyebrang ing East Cut, tujuan komunitas ing tilas Terminal Transbay Sementara ing San Francisco. Dirangkep saka papat organisasi Bay Area sing beda-beda, telu kantor pusat ing San Francisco, ECLP nduweni pengalaman lan keahlian khas saben mitra kanggo nggayuh tujuan umum: menehi manfaate komunitas sing akeh supaya bisa dinikmati kabeh.

Non-bathi East Cut CBD lan Street Soccer USA nyedhiyakake kapabilitas khusus kanggo situs lan program kanggo aktivasi, nalika Aktif Nyata lan Taman Nestory ngirim pangembangan, aktivasi, lan pengalaman operasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar