24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Denmark Breaking News Education Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Denmark mungkasi kabeh watesan COVID-19 sawise dikunci 548 dina

Denmark mungkasi kabeh watesan COVID-19 sawise dikunci 548 dina
Denmark mungkasi kabeh watesan COVID-19 sawise dikunci 548 dina
ditulis dening Harry S. Johnson

Wiwit tengah wengi tanggal 10 September, virus COVID-19 ora diklasifikasikake dadi "penyakit kritis sosial" dening pamrentah Denmark.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pejabat berwenang Denmark ngumumake manawa epidemi kasebut dikendhaleni.
  • Ora ana langkah khusus sing ditrapake ing Denmark kanggo menehi hasil karo COVID-19 wiwit tanggal 10 September.
  • Panguwasa Denmark duwe hak kanggo nguatake langkah-langkah khusus "yen pandemi maneh ngancam fungsi penting ing masyarakat".

Pejabat pamrentah Denmark ngumumake yen wiwit jam 12:00 esuk tanggal 10 September, virus COVID-19 ora diklasifikasikake maneh minangka "penyakit kritis sosial" ing negara kasebut, lan ora ana langkah khusus sing ditrapake kanggo ngatasi virus corona ing wates Denmark.

Kabeh peraturan anti-COVID-19 sing isih ana resmi dibatalake ing negara kasebut wiwit saiki Denmark negara pisanan ing Uni Eropa (EU) sing bali kanthi rutin kanggo rutinitas pra-pandemi.

Kabeh watesan sing sadurunge dileksanakake dening panguwasa Denmark, kalebu syarat pass COVID kanggo mlebu klub malam lan papan liyane, larangan nglumpukake masal lan nganggo topeng wajib, wis dibongkar, 548 dina sawise Perdana Menteri Denmark Mette Frederiksen wiwitane ngumumake kunci ing negara

Ing wulan Maret 2020, Denmark minangka salah sawijining negara pertama sing ngetrapake langkah-langkah keras kanggo nglawan COVID-19.

Pisanan ngumumake keputusan kanggo ninggali dhasar ukum kanggo watesan wulan pungkasan, panguwasa Denmark ujar manawa "epidemi kasebut bisa dikendhaleni." Dheweke duwe hak kanggo nguatake langkah-langkah khusus "yen pandemi maneh ngancam fungsi penting ing masyarakat."

Miturut pejabat kesehatan Denmark, "rekor tingkat vaksinasi sing dhuwur" mbantu negara kasebut menehi conto ing Uni Eropa lan urip maneh tanpa watesan sing ana gandhengane karo COVID. Telu saka patang warga Denmark nganggep vaksinasi nglawan virus kasebut minangka tugas sipil, miturut survey Eurobarometer sing ditindakake wulan pungkasan atas jenenge Parlemen Eropa.

Saka 1,000 wong Danes sing dipilih kanthi wakil, 43% setuju kabeh karo pratelan yen kabeh wong kudu divaksinasi, dene 31% ujar manawa setuju. Kanggo kabeh UE, persentase wong sing setuju utawa mayoritas setuju karo pratelan kasebut udakara 66.

Ing wulan September, luwih saka 73% pedunung 5.8 yuta Denmark wis divaksinasi kanthi lengkap, kanthi luwih saka 8.6 yuta dosis anti-COVID diterbitake total. Sajrone pandemi iki, Denmark ndhaptar luwih saka 352,000 kasus virus kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar