24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan saka Toronto lan Kingston, Jamaika saiki uga saiki wis Swoop

Penerbangan saka Toronto lan Kingston, Jamaika saiki uga saiki wis Swoop
Penerbangan saka Toronto lan Kingston, Jamaika saiki uga saiki wis Swoop
ditulis dening Harry S. Johnson

Swoop ngluncurake layanan nonstop anyar antara Bandar Udara Internasional Toronto Pearson lan Bandara Internasional Kingston Norman Manley ing Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email
  • Swoop ngumumake penerbangan Jamaika nonstop anyar.
  • Layanan anyar bakal digunakake kaping pindho saben minggu.
  • Layanan anyar bakal dadi bagean saka jadwal musim salju lan diluncurake tanggal 8 Desember 2021.

Swoop dina iki ngumumake layanan nonstop anyar antara Bandar Udara Internasional Toronto Pearson (YYZ) lan Bandara Internasional Kingston Norman Manley (KIN) ing Jamaika. Minangka bagéan saka jadwal musim dingin maskapai, layanan anyar bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu, wiwit tanggal 8 Desember 2021.

"Kita seneng bisa ngembangake kehadiran ing Jamaika kanthi ngenalake layanan menyang Kingston kanggo nyambung kanca lan kulawarga ing musim liburan iki lan taun ngarep," ujare Bert van der Stege, Kepala Komersial & Keuangan, Swoop. "Pelancong wis melu penerbangan sing bisa terjangkau menyang Jamaika lan ngarep-arep bisa sukses ing wilayah kasebut kanthi layanan non-stop anyar sing nyambungake Toronto lan Kingston."

Operator biaya murah (ULCC) uga bakal dilanjutake layanan antarane Bandar Udara Internasional Toronto Pearson (YYZ) lan Bandara Internasional Montego Bay Sangster (MBJ) sesuk jam 7:00 EST. Bali saka Swoop menyang Montego Bay minangka wiwitan pamulihan maskapai jaringan internasional, kanthi penerbangan menyang AS lan Meksiko bakal diwiwiti maneh nalika musim gugur.

"Bali saka Swoop menyang MBJ minangka sambutan lan kita seneng karo komitmen Swoop kanggo mesthekake yen penumpang saka pasar paling gedhe nomer loro, Kanada, lan khusus provinsi Ontario, duwe pilihan murah nalika ngunjungi Jamaika kanggo ndeleng kulawarga lan kanca utawa sing pengin kanggo plancongan ing pulau sing apik, "ujare Shane Munroe, CEO MBJ Bandara Ltd." Kita terus menehi prioritas kanggo kesehatan lan keamanan warga lan pengunjung miturut misi sing nyedhiyakake lingkungan "Dijamin-Aman" sing bakal nampani para turis kanthi aman. pulau kita ing Jamaika. ”

Rincian Layanan Swoop menyang Kingston lan Montego Bay, Jamaika

dalanWiwitan Rencana

tanggal
Peak

Weekly

frekuensi
Total siji arah

rega (CAD)
Tarif dhasar

(CAD)
Pajak lan

Fees

(CAD)
NEW Toronto (YYZ) - Kingston (KIN)Desember 8, 20212x saben minggu$ 129 CAD$ 13.44$ 115.56
NEW Kingston (KIN) - Toronto (YYZ)Desember 8, 20212x saben minggu$ 129 † CAD$ 6.36$ 122.64
Toronto (YYZ) - Montego Bay (MBJ)September 11, 20213x saben minggu$ 129† CAD$ 13.44$ 115.56
Montego Bay (MBJ) - Toronto (YYZ)Septe
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar