24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Petualangan Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Maneka Warta

Dicoba lan Diuji: Camp Boot ing Seychelles sing Nggumunke

Kamp Boot Seychelles
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Klompok penggemar kebugaran saka Rusia nemokake petualangan tropis sing sampurna ing pelarian camp boot Seychelles anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kamp boot Slim Fit Club minangka urusan "mewah" lan tujuan sing apik banget dipilih kanggo nantang para peserta.
  2. Tujuan saka kamp boot yaiku kanggo mbatesi wates siji.
  3. Sajrone sepuluh dina ing pulau kasebut, para pengunjung saka Rusia melu kegiatan petualangan kayata zip-lining lan panjat tebing ing Resor Constance Ephelia.

Camp Boot Mewah - Sejatine Babagan! 

Acara tahunan, kamp boot Slim Fit Club minangka urusan "mewah" lan tujuan sing apik dipilih kanggo nantang para peserta.

Lokasi sing dipilih kudu bisa menehi kesempatan sing cukup kanggo kegiatan olahraga lan petualangan, panemuan budaya lan sejarah lokal, lan lanskap sing cocog kanggo nantang kabugaran fisik para peserta. Seychelles dipilih ora mung kanggo kaendahan alam nanging sing paling penting, exclusivity.

Logo Seychelles 2021

Amarga menehi perawatan mewah saka plancongan, maskapai Rusia Aeroflot nyedhiyakake rong konter check-in kanggo para peserta nalika budhal saka Bandara Sheremetyevo uga tunjangan ekstra lan bagasi, hadiah merek lan internet gratis ing pesawat.

Nalika ing papan sing dituju, golek layanan mitra lokal, kalebu 7º South lan Creole Travel Services, sing nawakake layanan lan kolaborasi paling apik kanggo nggayuh acara sing sukses.

Nggoleki Batasan Fisik

Tujuan saka kamp boot yaiku kanggo nyurung watesan, salah sawijining acara utama ing tanggalan para wanita Slim Fit Club yaiku mlaku menyang pucuk Morne Blanc lan Dans Gallas, rong kegiyatan sing nyoba tes tingkat kabugaran nalika ngrasakake rong jalur sing apik ing pulau utama Mahé. Diubengi dening alam, Polina Kitsenko lan kru Slim Fit wani nggunung ing bukit sing curam lan asor sing dhuwur, nganti ndhuwur kanthi alangan sing sithik, diganjar karo vista sing narik napas ing pungkasane lelungan.

Sajrone sepuluh dina ing pulau kasebut, para pengunjung saka Rusia melu kegiatan petualangan kayata zip-lining lan panjat tebing ing Resor Constance Ephelia ing pesisir sisih lor Mahé sing sisih lor-kulon.

Nalika dheweke ora ngumbara ing njaba hotel, program kasebut ora kalah angel, para peserta tetep sibuk karo sawetara kegiyatan lan kelompok. Iki kalebu sesi latihan olahraga kaping telu saben dina.

Gaya Creole Unwinding

Ora kabeh pakaryan kanggo iklan Slim Fit Club sing nguntungake lelayaran catamaran sing luar biasa ing Sainte Anne Marine Park sing kalebu kunjungan lan tur ing Pulo Moyenne, taman nasional paling cilik ing donya sing diwarisake kanggo masarakat Seychelles dening mantan wartawan lan Robinson Crusoe modern, Brendon Grimshaw, lan barbeque Creole tradisional ing pantai.

Diadeg ing salah sawijining omah Four Seasons Resort Seychelles (jeneng lengkap hotel lan lokasi), bocah-bocah wadon kasebut dirawat ing pesta Creole kanthi tema 'Moonlight in Paradise' kanggo ngrampungake kamp boot sing sukses banget. Pirates sing identik karo wong Seychelles, bagean sejarah sing angel ditemokake ing pulau kasebut dirayakake liwat kelas campuran ing kemitraan karo pabrikan minuman keras lokal Takamaka Rum kanthi tema 'In Search of Treasures'.

Media Sosial lan Liyane

Nggawe konten sing apik lan bermutu, nyorot macem-macem tujuan, alam, flora lan fauna, pantai, kegiatan sing ditawakake lan liya-liyane, Ms. Kitsenko, pengaruh sing semangat lan populer, kanthi profesional nyoroti kedadeyan saben dinane klien mewah ing Rusia ing platform media sosial.

Peserta liyane uga ngirim lan nuduhake crita prestasine saka Seychelles, nampilake kepulauan Samudra Hindia minangka tujuan sing ijo lan nyenengake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar